Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Pinpointer for PI detector??

Başlatan mutsuz4, 09 Ağustos 2007, 12:23:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutsuz4

slm arkadaşlar adamlar bişey yapmışlar ben anlayamadım birde siz bakım iş yaparmı?? elbombacı nedri bu ??

http://www.thunting.com/geotech/forums/showthread.php?t=10924
Linkback: Pinpointer for PI detector??
[move](BiLGi PaYLaŞıLDıKÇa ÇoĞaLıR)[/move]
                        J@F

blackjack

nedir bu ya? Gerçekmi acaba? Çubuklara pek güvenim yok ama. bellide olmaz 8)

Elektro_NİCK

slm arkadaşlar
Dostlar bu da aynen bir metal dedektörü, osilatör basitce, fark alıcıop-amptan ibaret  şimdi basit dedim ama işe yarıyor nerde? Normal bir dedektör ile paranın yerini tespit ettik ya, topragı kazdık  kazılan toprak içinde minik para yada küçük opjeleri bununla arıyorsunuz  yani nokta tespitiniz bununla yapmak cok pratik oluyor. vede sıva aldı tesisat kaplolarını bile bulabiliyor

elbombaci

Selam

Evet Elektro_NİCK arkadaşın dediği gibi noktasal çalışmak için sinyali dar bir şekilde göndermeye çalışmış. Ama nekadar performanslı olur bilmiyorum denemek lazım...

mirtaza

elbombaci

Üst-baş aramalarında veya duvarda elektrik tesisatı aramalarında belki kullanılabilir. Derinlik olarak çok fazla birşey beklemeyin.

yeraltıcı

bende yeni bir şey sanmıştım.  :P

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious