Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

METEOR-METEORİD AVCILIĞI

Başlatan inspector, 20 Kasım 2008, 17:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avcı24

numune yolla ben yardımcı olabilirim gercekten göktaşıysa
Linkback: Ynt: METEOR-METEORİD AVCILIĞI

erol43

KARDEŞİM  ELİNDE  GÖKTAŞI OLDUGUNU TAHMİN ETTİGİN  TAŞLARI WATSAPTAN BANA GÖNDER SANA YARDIMCI  OLAYIM   TELEFON NUMARAM 537 632 18 00

ertan36

Merhaba,

Elinizde göktaşı olduğunu düşünüyorsanız fotoğraflarını yilmaz.ertan@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz.

mukadder

http://meteorites.wustl.edu/more_info_nonlunar.htm
yukarıdaki sayfadaki bağlantı sayfalarında güzel bilgiler var.

mertali34

Yerde ararken gökten geldi arkadaşlar bu taşlar hakkında bilgi si olan varmı

mertali34

Arkadaşlar av esnasında arabanın üstüne yağmur gibi yağdı ve çok sıcak hepsi arabanın tavanı deldi bu kısmı arabanın içinde n bir kısmı yerden toplandı ve sıcaktı üniversite test yaptırdık metor gök taşı dedi ama rapor için kalın bi fiyat istediler. Şuan elimizde 150 kg kadar var

Ankebut

Mertalli hakikatten yerde ararken gökte bulmuşsun  :D :D :D  sana şöyle söyeyeyim yaklaşık olarak sendekilerin kilosu 250 dolar civarıdır. 150x250=37500 dolar yapar eeee dolarda yükseliyor bu sıralar 100 binlira falan getirir sana. Aracı kullanırsan 50 bin lira falan kazanırsın.Hayırlı olsun.

ercan

Mıknatısa yapışıyorsa demir meteorit dir.yok yapışmıyorsa kayaç yapıdadır ki bence öyle gibi duruyor.ülkemizde pazarı yok sanıyorum ama yabancı üniversiteler,bilim kuruluşları,müzeler,kolleksiyoncular vs. gramı bir kaç dolardan alıyorlar bu tür meteoritleri.

mertali34

Ankebut usta neresi alır bunu aracıda maşallah benim kadar alıyormuş

mertali34

Ercan usta mıknatıs çekmiyor bunu denedim elimdeki cihazlarda hiç tepki vermedi

Ankebut

Alıntı yapılan: mertali34 - 29 Ocak 2017, 21:04:03
Ankebut usta neresi alır bunu aracıda maşallah benim kadar alıyormuş

Karadağ

Alıntı yapılan: mertali34 - 29 Ocak 2017, 21:10:40
Ercan usta mıknatıs çekmiyor bunu denedim elimdeki cihazlarda hiç tepki vermedi

O zaman cüruftur. Asıl aranan şey cüruf çıkınca kalan meta kısım. Resimdeki kadar cüruftan ceviz kadar meteorit anca çıkar.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious