Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

uydu bulma cihazı devresi lazım

Başlatan reis54, 31 Ekim 2008, 19:46:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reis54

arkadaşlar piyasada satılan uydu bulma cihazların dan her.gi birinin devresi lazım elinde olan varsa eklerse memnun olurum şimdiden herkese teşekkürler
Linkback: uydu bulma cihazı devresi lazım

dekoratör

Biz Türkler, tarih boyunca hürriyet ve istiklal timsali olmuş bir milletiz.
Tam bağımsızlık denildiği zaman, doğal, siyasal, mali, adli, askeri, kültürel ve her alanda tam bağımsızlık anlaşılır.
Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz.(M.Kemal ATATÜRK)

spectrum05

Pratik bir devreymiş aslında bana da böyle bişey lazımdı.
Bende dijitalini buldum program vs rus sitesinde varmış bir türlü açamadım.

http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-384509.html

reis54

elimde uydu bulma cihazı var yanlız devre cizimini tam olarak bilmediğim için buraya resimi eklesem cizebilecek varmı devre çift yüzlü

perreseresodiri

merhaba. Uydu bulma cihazından kastınız GPS modülü kiti olmalı. Ben GPS modülü kiti yaptım. Ekleyebilirimde. Ancak tavsiyem şudur;

hiç yapmakla uğraşmayın. Nedenleri;

1.Cihaz 150 TL ye satılıyor, ama modülü tek alırsan sadece 100 tl sırf o.

2.Artı olarak LCD almanız lazım.

3.Çalışıp çalışmadı derdi doğacak.

Nedenleri toplayın aynı hesaba geliyor.

Ben yinede paylaşayım;

http://www.savefile.com/files/2050256

daha fazla bilgi için özelden ulaşabilirisniz

prof_81

Alıntı yapılan: reis54 - 17 Aralık 2008, 11:58:50
elimde uydu bulma cihazı var yanlız devre cizimini tam olarak bilmediğim için buraya resimi eklesem cizebilecek varmı devre çift yüzlü

cihazının resimlerini eklersen devrenin çizimini yapabilirim

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious