Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

micro kontrollü dedektör yapabilirmiyiz

Başlatan YILDIRAY, 23 Ekim 2008, 15:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

merhaba arkadaşlar dikkatimi çeken bir nokta var şuanda piyasadaki bir çok dedektör kendi alanlarında iyi olduğunu idda edenlerin hepsi micro kontrollu devrelerle yapılmış.ve bu sitetedeki birçok arkadaşımız gerçekten elektronik alanında yapamayacağı hiçbirşey olmadığını düşünüyorum.bu konuda düşünçeleri nedir nasıl olabilir yada yapabilirmiyiz.bize bu konuda yardımcı olabilirler mi?
Linkback: micro kontrollü dedektör yapabilirmiyiz

YILDIRAY

simon46

Arkadaşlar mikro işlemcili ayrımlı pulse sistemli dedöktör yapmamız gerekir.Size katılıyorum.Çünkü ayrımsız bir cihazla para aramak samanlıkta igne aramakla aynı şeydir arkadaşlar.Çünkü dag taş gereksiz metal objelerle dolu.Adım başı çivi,demir boku,at nalı bulmak münkün.Her öten yeri degerlimi diye kontrol etmeye ömür yetmez vede bir sonuca ulaşamayız.Arkadaşlar ayrımsız bir dedöktörle para bulurum diyenler sadece kendilerini kandırıyorlar.Vlf ayrımlılar ise alım seviyesi düşük tek tekçi dedöktörüdür.Bize düşen görev ayrımlı modda adam çalışan mikro işlemcili pulse dedöktör yapmak olacak.İsmini vermek istemiyorum mikro işlemcili bir pulse sistem dedöktör gördüm;  ayrımlı modda mükemmel alış mesafesi var.Ayrımlı modda deltadan daha iyi alıyor.Tek parada deltadan 15cm daha iyi alıyor.Bu bir gerçek.Kendimizi deltayla kandırmayalım.Adam gibi sitemize yakışır pulse ayrımlı bir cihaz yaptıgımızda o zaman başarıya ulaşmış olacagız.Şuan için elle tutulur bir başarımız yok arkadaşlar.Ayrımsız bir cihazla başarı saglanmaz sadece hobi olarak ugraşmış oluruz.Daha profesyonel işler yapmanın zamanı geldi, o halde ne duruyoruz kolları sıvayalım söylediğim özelliklere uygun bir cihaz yapmak için bir şeyler yapalım.Yoksa bu gidişle dagda taşta çivi vb. şeyler bulmaktan öteye gidemeyiz.
Saygılar arkadaşlar....

yanlızkurt

arkadaşlar sizi kırmak için söylemiyorum yada beni yanlış anlamayın.

bu işler yapalımla edelimle olmuyor. önce bu işler için bilgi birikim lazım neyin nerden geldiğini neyin nasıl olduğunu bilmek gerek ve en önemlisi zaman gerekli.
sizin bu dediğinizi uykusuz arkadaş başardı. ama nasıl ismine yakışır bir vaziyette uykusuz kalarak günlerce çalışıp araştırma yaparak. tek başına bu işin üstesinden geldi demek ki yapılabiliyormuş. yapalım demeden önce bişeyler hazırlayıp sunmak lazım ben bunu yaptım gerisini getiremiyorum diye. ancak bu şekilde bişeyler yapılabilir. ama iş yapacak kişiler yapalımmı demiyor yapıyor. internette yayınlayıp buda videosu diyor. bence olay bu.

simon46

Tabiki mükemmele gevşek adımlarla ulaşmak olanaksızdır.Mükemmel insanlar sorumluluk alır.Ve onları şekillendirir.Kafaları her an muhteşem fikirlerle doluymuşcasına yaşarlar..Başarı için, ilk önce ne istediğinize karar verin,ikinci olarak da amacınızı gerçekleştirmek için ödemeyi göze aldıgınız üçreti belirleyin ve bunu ödeyin.Bu sitede başarılı arkadaşlar yok demiyoruz.Gerçekten kısıtlı imkanlarla bir şeyler yapmaya çalışan iyi kötü başarılı olan arkadaşlarımız var.Türkiye gibi elektronik konusunda alt yapısı olmayan gelişmeye muhtaç bir ülkede devlet destegi görmeden bu kadarını bile başarabiliyorsak ne mutlu bize.Ama dünya standartlarına göre oldukça geriyiz.Montaj ülkesiyiz.Her şeyi dışardan hazırı alıp kullanan dışa bagımlı devlet politikası var..Bu bir gerçek.Bu da devletimizin utancı, bizim degil.Bizim kendi özverimizle bir şeyler üretme gayreti gerçekten güzel bir gelişme.Bu sitede en güzel başarıyı Tarsosu yaparak bizimle teknik detayını paylaşan emekli amcaya ne kadar teşekkür etsek az gelir.iNSANLARLA BİLGİLERİNİ PAŞLAŞMA GEREGİ DUYMASI ONUN ERDEMLİ KİŞİLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARIYOR.Uykusuz arkadaşımızda bilgileriyle deneyimleriyle bize yardımcı olması bize ışık tutması büyük bir erdemliliktir..Bu iki insanın dışında diğerleri yani bizler ne sunabildik şuana kadar elle tutulur bi şey yok.Her zaman karşıdan bekleme alışkanlıgını bırakıp kendimizde birey olarak bu siteye katkıda bulunmamız gerekir.SAYGILAR ARKADAŞLAR...

YILDIRAY

merhaba arkadaşlar microkontrollü cihazların hassasiyeti fazla olmasına rahmen pek fazla kişi ilgilenmiyor.ben yapacağım ancak bu konu hakkında dedektör pek fazla yok olsa bile yazılımı yok bu konuda arkadaşlar hassasiyet bekliyorum en azından hangi sitete bu konu ile ilgili bilgi var.döküman olsun yeter gerisi kendim yapıp deneyebilirim.saygılar

kemall

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious