Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Objektifimden birkaç manzara

Başlatan Master Hunter, 07 Ağustos 2007, 10:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Müslim yavuz

amatör mü çalışıyorsun yoksa resim üzerine ders veya biryerlereden döküman mı aldın.

Master Hunter

Fotoğraflar tamamen kendi çekimimdir...

Müslim yavuz

tamam sizin çekiminizde bir eğitim aldınızmı foto üzerine demişdim ben ?

Master Hunter

Ha yok kardeş fotoğrafçılık üzerine bir eğitim almadım. Ama öteden beri doğa fotoğrafçılığına bir merakım var. Hobi olarak ilgileniyorum sadece..

Master Hunter

Buda bir parça komik bulduğum bir fotoğraf... tesadüfen uğradığımız bir köyde bir demirci dükkanının üzerinde asılıydı......

http://img125.imageshack.us/img125/7541/s3010198fi7.jpg

Master Hunter

Bir sevdadır Kastamonu, bir özlemdir, bir hissediştir. Doğanın engin özgürlüğünde kendini dinlemeyebilmektir. Kastamonu tarihtir, arkeolojidir.

Yıl boyu eskimiş, yorulmuş benliğini baştan aşağı yenilemek isteyenler için....   

elbombaci

Müslim yavuz

Alıntı yapılan: Master Hunter - 07 Ağustos 2007, 10:51:30
Buda bir parça komik bulduğum bir fotoğraf... tesadüfen uğradığımız bir köyde bir demirci dükkanının üzerinde asılıydı......

http://img125.imageshack.us/img125/7541/s3010198fi7.jpg

Bir parça demeniz baya mütevazi kalmış ;D

Bu arada resimleriniz daha doğrusu çekim kompozisyonunuz güzel eğtim almışcasına resim çekiyorsunuz. bence bu konu üzerine kitablar var fikir kitakları okuyun veya size söyle bir soru sorayım çekim yaptığınız makinanın modelini ve markasını yazın size çekimleriniz için tiyo veriyim.

Master Hunter

Aslında bundan sonra daha profesyonel makinayla çalışmayı düşünüyorum. Makinam Samsung digimax 301 modeli...Ama yinede iş gördü sayılır..Elimde biraz daha fotoğraf var..Onları da bir iki gün içerisinde  tasnif ettikten sonra  yayınlamayı düşünüyorum. İlginize teşekkürler...

mstf123

fotograflar için teşekkürler master hunter.hangi makineyi kullanıyorsun

Müslim yavuz

Alıntı yapılan: Master Hunter - 07 Ağustos 2007, 11:26:37
Aslında bundan sonra daha profesyonel makinayla çalışmayı düşünüyorum. Makinam Samsung digimax 301 modeli...Ama yinede iş gördü sayılır..Elimde biraz daha fotoğraf var..Onları da bir iki gün içerisinde  tasnif ettikten sonra  yayınlamayı düşünüyorum. İlginize teşekkürler...

O makinana estantene dyafram ayarı yoktur. sana tavsiyem bu ayarları olan bir makina kullanman. Elinçekime yatkın. estantene ve diyafram ile günün ışığını göz önüne alarak oynar isen çok tatlı bir resimmeydana gelir.  Özellikle merçekli makina olsun. Yani optik zoom lu. Ve son bişi daha resimleri mutlaka geniş açı dan alın ve resmin yakın kısmını netleyen uzak kısmını fuluu yapın. o zaman resimleriniz gerçekten harikka olacaktır. başarılar dilerim.

blackjack

tebrikler. gerçekten güzel fotoğraflar. O tepenin yamacında zirveye yakın olan ve uzayıp giden eski bir su ark'ı, doğa ile insanın mücadelesini anlattığı gibi aynı zamanda bütünleşmesinide çok iyi ifade etmiş. O fotoğrafın sanatsal bir ağırlığı var. Binlerce yıl öncesini ve bu günü bir an'a bütünlemiş. tebrikler. 8)

ahiretyolcusu

Üstad;
fotograf çekmek, fotografları dostlarla paylamak gerçekten güzel.Teşekkür ediyorum.
Köprüden çekilen derenin içindeki yansıma hoşuma gitti.(Burada bir şekil var gibi)

Makinanın ihtiyacınızı görür.Daha Professional şu aşamada düşünme bence.teknolojiyi yakalamak zor zenaat.

Fotograf renklerle ,detaylarla,değişik açılarla,özelliklede belirginlikle fotograf oluyor.

Durmak yok fotograf çekmeye devam.

Selamlar;

Ahiretyolcusu

Master Hunter

Yukarıseki köyünden metin ustanın bizim için tertib ettiği bir koyun kebabı ziyafeti...
teşekkürler metin usta...

http://img409.imageshack.us/img409/1676/s3010278gw7.jpg

Master Hunter

Kastamonu dağlarının buz gibi soğuk sularından yudumlayış......

http://img409.imageshack.us/img409/266/s3010270ni0.jpg

Master Hunter

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious