Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

ayrımlı pulse şema we parça listesi

Başlatan alcapane, 11 Ekim 2008, 02:53:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

magicstorm1

ewet bencede deltaya göre çok basit bir devre pcb yalnış yapılmazsa sorun olmaz.geçen hafta fuardaydım oyüzden hiç bakamadım yarın montaja başlıycam çalştırınca buraya yazıcam .benim tek korkum inşallah tuglaya kiremite ötmez.yapacak arkadaşlara kolay gelsin.
Linkback: Ynt: ayrımlı pulse şema we parça listesi

ali kaptan

ortas

kod lar rarlı dosyaların içinde mevcut

magicstorm1

slm alcapane benim makina bitmeküzere tam sürüm hexi bulursan süper olur..

alcapane

magicstorm1 kardeş  bir şekilde bunun tam sürüm yazılımını bulcam sen demo yazılım ile videolarını gönder arkadaşların fikirlerini görelim remzi kardeşimiz pek olumlu düşünmüyo :-)

magicstorm1

ok kardeş bitiricem azkaldı işlerim var oyüzden vakit ayıramıyorum pek.video yollamayı bilmiyorum alcapane video yollamayı bitince bana tarif edersin. ;)

remzi

Alıntı yapılan: alcapane - 24 Ekim 2008, 00:14:30
magicstorm1 kardeş  bir şekilde bunun tam sürüm yazılımını bulcam sen demo yazılım ile videolarını gönder arkadaşların fikirlerini görelim remzi kardeşimiz pek olumlu düşünmüyo :-)

alcapane arkadaşım olumlu düşünmüyorum demedim ki. Yapılması zor bir devre dedim sadece. Uğraşması zor yani. Mikro işlemcili olduğu için iyi olabileceğini tahmin ediyorum...

alcapane

magicstorm1  kardeş bitirdinmi dedektörün yapımını bitirdiysen videoları gönder arkadaşlarda ona göre yapıp yapmayacaklarına karar wersinler bende full hexi temin edeyimm ok

magicstorm1

ok kardeş az bişey kaldı birkaç güne kadar halledicem inşallah .

alcapane

walla sabırsızlıkla bekliyorum kardeş

elc

Merhaba

pd 3200 güzel bir dedektör yamamaya değer ama full hex code olursa
alcapane arkadaşımız dediği gibi full hex i bulursa yapılmaya değer

ben demo hex code ile simülasyon yaptım buraya ekliyorum

kolay gelsin iyi çalışmalar
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

tarikkoc

arkadaşlar şemadaki j,ler tp,ler ve f ,ler neyi işaret ediyor çıkaramadım

tarikkoc

bu devreyi yapıp çalıştıran birisi varmı ???

magicstorm1

dostum çok yogunum vakit ayıramadım malzemeleri dizdim baglantılarını yapamadım lcd nin kafam rahat olunca yapıcam.amasen yap derinliği iyiymiş bide ayrımlı programı bulunursa on numara makina olur ;)

ali kaptan

arkadaşlar mümkünse bu chzın pdf formatında baskıya hazır pcbsini verebilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim

ercan

arkadaşlar,proteusta simulasyon çalışmadı hata verdi.bağlantılarda bir yanlışlık yok inşallah.

10kaptan10

bağlantılarda bi şey yok
sadece hex yok

blackegon

S.a önce bu konuda emeği geçen arkadaşlara ve abilerime teşekkür ediyorum.  Ben bu devreyi yapmak istiyorum. Maliyeti acaba ne kadar olur ve bu devrenin bobin değerlerini yollayabilirmisiniz . Ayrıyetten Pic e atılacak programı biri paylaşabilir mi ? . Şimdiden teşekkür ediyorum. :)

okantex

merhabalar
sizin basit dediginiz dedektor bu mu?
http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=15049

abi sizler asmissiniz. bu deltadan zor  ,hep smd eleman dolu. artı 2 tane pcb var bunda ve ikiside cift taraflı.

harikasiniz.
bol sanslar.

blackegon

Arkadaşlar ayrımlı hex programını bulan varsa litfen paylaşsın.Şimdiden teşkkürler

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious