Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

pcbyi orjinal boyuta nasıl getirebiliriz?

Başlatan 23nisan, 27 Eylül 2008, 01:51:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10kaptan10

23nisan

siberci7

buyur 23 nisan..
http://www.savefile.com/files/1809980
resmi paint  te aç..   direk yazıcıdan bastır..  çalıştığını görücem :)))

23nisan

eyvallah yılamz abii ayağına sağlık neoldu gelmiyorsun butaraflara adam bizi bekliyor birr sürü şeyler istedi

siberci7

bayramdan sonraya kaldı cem.. ramazanda evden dışarı çıkamıyorum, uyuşuk bir herif olyuyorum bilirsin..

tmsh

microsoft word gibi bi programda yeni dosya acıp resmi oraya ekle orda istediğin boyuta getirip küçült ben hep bu yönetmi kullanırım tabi ayarlaması biraz zor oluyor ama siberci7nin yöntemi daha kolay bundan sonra bende öyle yapmayı düşünüyorum

siberci7

tmsh..  net te bulunan bu şekildeki pcb resimleri genelde büyük çıkar.  paintte açıp resim boyutunu %32  ye küçültmek gerekiyor. ( bu oran her zaman geçerli olmayabilir.değişebilir.bazende yollar birbirine karışıyor. o zamanda silgiyle uğraşmak gerekiyor.)

mutsuz4

23nisan devreyi yaptın mı? yaparken kullanacagın ie33 trafosunu na dikkat et ben baya baskıdevre yaktım aşırı akımdan yollar yanıyor.. ve devre calışmıyr o yüzden trafona dikat et enerji verirken... 
[move](BiLGi PaYLaŞıLDıKÇa ÇoĞaLıR)[/move]
                        J@F

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious