Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Lorenz Deep Max Testi

Başlatan Uykusuz, 14 Eylül 2008, 18:51:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uykusuz

Merhaba arkadaşlar. Elimde Lorenz Deep Max PI sistem bir cihaz var. Bobin yapımı için geldi 1m^2 lik bobin yaptım cihaza. Ayrıntılı olarak testettim cihazı gerçekten derinliği çok iyi. Küçük arama başlığı ile 1ytl tek parayı 40-45 cm den algılayabiliyor Metal ayrımı yok cihazda, metallerin sönümlenme süreleri sayısal olarak ekranda gösteriyor. Kullanıcı bu süreye bakarak metal hakkında fikir edinebiliyor. Fırsat bulursam ufak bir ayrım videosu eklerim birazdan. Bunlar cihazın resimleri ve yaptığımız bobin:

Linkback: Lorenz Deep Max Testi

haberci

bu cihaz için biri yazılım hazırlamış.video testlerinde yeni gömülen 1 ytl yi 55-60 cm  den algılıyor.üzerinden  1-2 ay geçtikten sonrada  ayrım  yaparak algılıyor.

remzi

yanlızkurt

şemasını çok aradım bu makinanın ama ben bulamadım hiç biyerde.

erolunall

Selam

6000-7000  euro  verirsen   bulur  tabii hocalar .

iyi  günler
Erol

yanlızkurt

6000 -7000 euro yu lorenze verene kadar uykusuza veririm. bence daha iyisini yapar.şüphesi olan varmı? :) :)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious