Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

altını çeken gaz

Başlatan emir, 04 Eylül 2008, 23:20:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emir

arkadaşlar  altını  çeken  gaz  varmı.bide  ısı  sensörü,ışık  sensörü,hareket  sensörü vb  var  acaba  altın  sensörü  olurmu
Linkback: altını çeken gaz
DADAŞ

sinan akdaş

biraz parapıskoloji bilgin olsun dadaşım

emir

bunu  sormamın  sebebi  bakır  çubuga  gaz  koyuyormuşlar  güya .gerçi  bakır  çubuklar  nekadar  dogru  ise  beyaz  horoz  okadar  dogrudur
DADAŞ

ercan

bence altın yumurtlayan tavuk hepsinden iyi :D :D

cihan19

ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

elsidi

Merhaba
Av köpeğine nedersiniz? Baya bir zaman önce av köpeğinle kaçak tabanca mermisini
nasıl bulduğunu tv'de izlemiştim.Bizde köpeği altına alıştıramazmıyız ne dersiniz? Saygılar

CanDmn

Üstad mermide barut kokusu olduqu için yasak alqılayabiliyor  ;D altında koku YOK sadece yaydıqı manyetik frekans var o yüzden imkansız  8) birde çubuk bambaşka bir konu chaza benzemez içine altın tozu qümüş tozu falan konuluyor.chazlara qöre daha profesyonel ve kullanması zor.Ama sonuç alanlar çok  ;D

CanDmn

Alıntı yapılan: CanDmn - 20 Ağustos 2012, 20:30:06
Üstad mermide barut kokusu olduqu için koku alqılayabiliyor  ;D altında koku YOK sadece yaydıqı manyetik frekans var o yüzden imkansız  8) birde çubuk bambaşka bir konu chaza benzemez içine altın tozu qümüş tozu falan konuluyor.chazlara qöre daha profesyonel ve kullanması zor.Ama sonuç alanlar çok  ;D

CanDmn

Yazdıklarımızı sonradan neden düzeltemiyoruz ki  O0

elsidi

yasaklere her.gi bir şeyi koklat bu bulacağınız bir insanın giysisi olabilir, veya kullandığı bir eşya olabilir
Yada bir odun parçası  olabilir, ormana gizleyin ara komutu verin size 2 dakikada bulsun
Eskiden biraz avcılığım vardı, köpeğimde denemeler yapmıştım. Tabii o zamanlar altın denemesi yapmamıştım
Fikir yeni geldi aklıma Şu an köpeğim olsa, deneme yapmaya değerdi. Şahsen şimdiye kadar yaptığım
WLF dedektörlerden daha iyi netice alırdım sanıyorum.Saygılarımla

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious