Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

THE PW sandbanks.

Başlatan YAK, 27 Ağustos 2008, 22:24:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

galaksi

Köklü çözüm :)
isteyen alsın.
Gerçi bu sitede bolca döküman var arayın bulun.
Linkback: Ynt: NEXUS

tivos

Elsidi usta e-mail gönderdim.şimdiden teşekkürler...

elsidi

Tivos hocam dükümanları birçok arkadaşa gönderdim sana gönderdiğimden emin değilim eğer göndermediğsem
yada siz vazgeçmediğseniz lütfen tekrar adres gönderin hemen göndereyim.Saygılar

serkan2727

slm dedektör leri  pile  çalıştırsak   mesala  deltayı   aynı  akü  gibi  çelışırmı 

elsidi

Serkan hocam tabiki çalışır. Afedersiniz ama pil olyı sizin için çokmu önemli Deltayı pil ile çalıştırmaya kalkarsanız
akünün kapladığı alandan daha büyük bir yer kaplar Şarjsız pil kullanırsanız ekonomik olarak size ayrıca ilave yük
getirir Bence deltayı akü ile kullanmak daha mantıklı.Saygılarımla

kuzey

s.aleykum elsidi hocam nexsus dan memnunmusunuz. eger mümkünse gerekli tüm dökümanı göndermenizi rica ediyorum. saygılar   xraymen2@hotmail.com

mukadder

pw sandbanks hakkında daha önce yapmış olduğum kısa bir tercüme. klonlarının ve pw sandbanks ın çalışma mantığı konusunda yardımcı olabilir.

YAK

Mukadder eline diline sağlık çok güzel bir tercüme olmuş.Çok  yararlı bir çalışma.

Karadağ

Alıntı yapılan: mukadder - 26 Şubat 2015, 12:39:12
pw sandbanks hakkında daha önce yapmış olduğum kısa bir tercüme. klonlarının ve pw sandbanks ın çalışma mantığı konusunda yardımcı olabilir.

Eline sağlık Mukadder.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

serkan2727

sandbanks çok  iyidir.hemde  çokkkk

kuzey

mukadder usta eline saglık güzel çalışma.

mukadder

teşekkürler arkadaşlar.bilgi paylaştıkça güzelleşir.

skorpio

Layout çizimi yapacak arkadaşlara başarılar

serkan2727

acemi-usta

Alıntı yapılan: elsidi - 21 Temmuz 2011, 17:08:22
tivos hocam her hocanın gönlünde bir aslan yatar benim bir deltam var ikinci dedektörüm nexus
Balans problemi yok sesli ayırımı var ibreli ayırımı var Sesli ayırımı istediğin tonda ayarlama imkanın var
IGSL nin sesli ayırımından çok daha belirgin yani müzik kulağın olmasa bile tonlar arası fark çok belirgin
Hocam biliyorsun TGSL'e aram pek iyi değil ayırımı mükemmel ama balans ayarını beceremedim.
Hocam tereciye tere satmıyalım benim nacizane görüşüm nexus yapmadıysan yap derim bende
tüm bilgileri var istersen adresine gönderebilirim. Saygılar
neden adrese  açık olsa herkes faydalansa  daha iyi olmazmı elsidi kardeşim
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

mukadder

başka bir şemada değişiklik yapılarak trafoya çözüm üretilmiş

acemi-usta

hangisi iyi mukadder usta
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

mukadder

Karşılaştırma yapabilmek için her iki devreyi de yapıp denemek gerekir. Gerilim üreteci kullanan cihazlarda var, doğrudan pil takanlarda. Pw sandbanks benim yapıp denediğim bir devre değildir. Fakat Gary pulse 1 yaptığım ve uzun süre denediğim, üzerinde değişiklikler yaptığım bir devre olduğu için genel bir yorum yapabilirim. Frekansın düşük olmasının getirdiği avantajlar daha derine inebilme, topraktan daha az etkilenme , daha az enerji tüketimi, büyük başlık yapılarak büyük hedeflerde daha derinden ulaşabilme, suya dayanıklı başlık kullanılarak suyun altında da arama yapabilme. Fakat buna karşılık hızlı arama yapılamayışı, küçük parçalara ve altına karşı hassasiyette kayıp. Ayrıca otomatik toprak izleme bölümünün olmayışı, ikinci bir toprak sinyali örneğinin alınmayışı sandbanks 'ı surfmaster ve hammerhead  karşısında dezavantajlı duruma getirmekte. Pw sandbanks epeyce klonlanmış önemli bir cihazdır. Bu nedenle çalışma mantığının kavranması diğer klonlarının anlaşılması ve geliştirmesi açısından önemlidir. Forumda çok daha gelişmiş, kaliteli cihazlar var, ayrıca yardımcı olabilecek çok değerli arkadaşlarımız da var. Sandbanks ve twinloop gibi cihazlar yeni başlayan arkadaşların  cesaretlerini kaybetmemeleri açısından bana göre önemli cihazlardır. Sandbanks'ı yapıp çalıştıran arkadaşların yorumu bence daha değerli olacaktır. Bu konuda en güzel yorum (yanılmıyorsam) pw sandbanks'ı geliştiren P. J. Wales'ın ilginç bir sözü olacak: "Biz iki metre derinden bir çiviyi alan cihazda yapabiliriz, sizce bir çivi parçası için iki metre toprağı kazmaya değer mi?"

serkan2727

trafoya  ne  yapılır  care  mukader  usta

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious