Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

THE PW sandbanks.

Başlatan YAK, 27 Ağustos 2008, 22:24:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serkan2727

slm  profosör  ust ve  diger ustalar   trofo  olmadan  ve  convektor   olmadan  saglıklı  çalışır mı   2 adet   seri  pile   aynı  verim  alınırmı saygılarımla
Linkback: Ynt: THE PW sandbanks.

YAK

serkan 2727 trafo olmadan daha verimli çalışıyor.Nedeni parazitsiz bir DC v taj uyguluyorsun.Buradaki dikkat edilmesi gereken husus şu:
78L12 nin önündeki kondansatörü 16v değil 50v olarak değiştirin.başka bir sorun yok.iyi çalışmalar.

serkan2727

slm  profosör  usta  ve  diğer  ustalarr  t1  boşmu  bırakılacak seri  pil  bağlayınca
başlık  potu  varmı  birde  1 metre   30 cm  başlık  takmak  için  başlık  ayar  potu

serkan2727

slm profosör usta ve diğer ustalar
sandbanksta  başlık potu  varmı  yani 1 metre  başlık  takmak istersek  bunu ayarlayacak  pot   saygılarımla

serkan2727

asel usta  hanğisinden  basediyon
sandbaks mı 
sandbank  lucalab mı
  saygılarımla

YAK

serkan2727 başlık potu derken neyi kastediyorsun pek anlıyamadım.

serkan2727

mesala diyem  30 cm  başlık  takacaz  veya  1 metre  kare  onu  ayarlayan  pot  usta  saygılarımla

YAK

serkan 2727 bu devre 1mx1m başlık takmaya uygun değil.tabi bu haliyle.başlık potu diye birşey yok sadece alıcı LM709 opampının kompanzasyon ayarı var.VR1 100K trimpot bu trimpottan ayar yapacaksın.

asel38

Alıntı yapılan: serkan2727 - 18 Temmuz 2011, 11:17:55
asel usta  hanğisinden  basediyon
sandbaks mı 
sandbank  lucalab mı
  saygılarımla
s.a
lucalab olanı   baslık potu olarak ta 220k yı dısarıdan ayarlanabilir yap herzaman ayarlanmayacagı icin pot olması sart değil tutmacı olan elle ayarlayabileceğin bir tirimpot olursa iyi olur
veya iki  direnc ile anahtarda yapabilirsiniz

yener

serkan2727

slm asel usta  ve  diğer  ustalar  sandbanks  lucalab ta  kaç  pota  düşürülebilir  birde  pile  çalışırmı saygılarımla

serkan2727

birde deltadan  daha mı  bu dedektör

elsidi

Sayın Serkan 2727 Sandbanks dedektörü dedektörlerin babası sayılır çok evrim geçirmiştir
günümüzde birçok versiyonu var Pil ile çalışırmı? Dünyada pil ile calışmayan dedektör yoktur
sen yeterki iste.Delta ile kıyaslama işine gelirse, sakın aklından bile geçirme, ayıp olur deltaya
Düğme işine gelirsek SANDBANKSIN ilk çıkanı tek düğmelidir (tune)
Anlaşıldı düğmelere dargınsın yap gitsin bir sandbanks.Saygılar

tivos

sayın ELSİDİ usta deltadan sonra ne yapalım.sizin fikriniz nedirr.

elsidi

tivos hocam her hocanın gönlünde bir aslan yatar benim bir deltam var ikinci dedektörüm nexus
Balans problemi yok sesli ayırımı var ibreli ayırımı var Sesli ayırımı istediğin tonda ayarlama imkanın var
IGSL nin sesli ayırımından çok daha belirgin yani müzik kulağın olmasa bile tonlar arası fark çok belirgin
Hocam biliyorsun TGSL'e aram pek iyi değil ayırımı mükemmel ama balans ayarını beceremedim.
Hocam tereciye tere satmıyalım benim nacizane görüşüm nexus yapmadıysan yap derim bende
tüm bilgileri var istersen adresine gönderebilirim. Saygılar

tivos

Hoca olmak gibi bir ittiamız yok.kimin ne bildiğini Allah bilir.ben nexus yapmadım.dosyala var madem gönder usta biraz zaman geçirelim bu havalada araziye çıkılmıyor.şimdiden teşekkür ederim usta.kolay gelsin...

serkan2727

slm elsidi usta  nexus  sün bilğilerini verebilirmisin mesafe nasıl saygılar

elsidi

Hocam şemasını ve kit resmini gönderecektim ama adresini gizlemişsin Siteye resim yükliyemiyorum
sadece adresine gönderebilirim benim adresime adresini gönder hemen göndereyim.

zerog26

hocam banada gonderebilirmisiniz zerog26@hotmail.com nexusun bilgilerini siz yapmis oldugunuz olani

elsidi

Tivos hocam hariç hepinize nexsus gönderdim eksiğiniz varsa bildirin göndereyim
Tivos hocamın adreslerle arası yok (bulamadım)Saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious