Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

THE PW sandbanks.

Başlatan YAK, 27 Ağustos 2008, 22:24:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delta500

Mmm3 lf356 kulandım.derinlik azsa baslık 4 ohm yap.50 cm baslikla 30cm ye 40 cm bir bakır plaketi 185 cm den aldı.30 cm baslık la 1 tl 30 cm .ırf 740 sogutucu tak mutlaka

mmm3

merheba abi..ben tip41 ve tip35 her ikisinide tipki oo resim ki gondermişim kendim eklemişim ve yinede 741den sonra birtanede opamp741 analog gosterge için eklemişim ki istesen onuda resimlip gonderirim..
ben 50sant başlikla  42.42cm fiber ve bakirla 2metr 40cm derinlik yapiorum ve ayrim için birtane volume250k   r31 yerine kullandim 30% ayrim gosterdi.

erolunall

MMM usta

Varsa  pcb ve  yerleşimi   yollasan  belki  birileride  yapar.

Selamlar

delta500

Mmm3 frekans kac hz.bendekini 70hz le yapmıstım.size ayrımla alakalı mesaj atacam

mmm3

merheba erolunall
yakin zamanda sene gonderirim

mmm3

merheba delta500
ben 100 hz kulanirim
saygilar

mmm3

Teşekurlar arkadaşim...ama ayar olursa biraz açik soylarmisin çun benim turkçam biraz zayif ve ya ayar olursa resmin gonder bana....çok afedersin.

mmm3

delta500 api gevab veer lotfan

delta500

Mmm3 usta size devre dızilımı resmi gondercem

walkman

mmm3 ve delta500, sitede özel mesaj diye bir bölüm var özelinizi özelden yazmaya devam etmenizi talep ediyorum. Bana göre burası forum paylaşılmayacaksa resim göndrecem şema özelden verecem gibi buraya yazmanızın da anlamı yok.

Karadağ

Arkadaşlar,

Çok ne yazacağım. Burası bir forum ve bilgi bende var ama vermem şeklinde yaklaşıma açık bir yer değil. Lütfen ya paylaşın yada bende var ama vermem özele gel gibi şeylerden uzak durun.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

ceryan3200

slm lar saygılar bahsi geçen devreden geçen sene 2-3 defa tecrübem oldu sonuca gelirsek devre semasını pc me bile kayıt etme ihttiyacı görmedim ssebeebi  şu dedektörlerin bazısı toprakta bazısı havada arar bu dedektör havada arayanlardan ama saat gibi sayar saat yapılırsa geri kalmaz saygılarımla
ceryan3200

mmm3

merheba abiler ve dela500dan tesekor ediyorom.
sand banks an iyi bir metal detectordi %
topraktada an iyidi havadada an iyidir
ben azer baygan tebriz denim borda cok sade devri ama an iyi bir dedector.
ben bo devrenin resimlerin size gonderelim
teshekorler.

Linkback: Ynt: THE PW sandbanks.

mmm3

merheba mudur bey ve walkman...çok afedersiniz ki ben sizin kuralarizi çok bilmiorum...ben de turkum..iranin tebriz şehrinan bura katiliorum..bende tebrizin kara daglisiyim.ben bu devrini gondericisin guçlendirmişim ve ayrim için birtane volume 220kilo 4011ic' sina eklemişim ve 709ic'inin yerine devride 5534ic kullamişim ki alici çok guçlenir.  resimini  çizmişim ve size gonderecem... saygilar

mmm3

abilar bo send banksin orginal devresidir

mmm3

mmm3

deyishim devresi 5534ic

mmm3

şu analog gusterme için devri

mmm3

mmm3

iknci voltaj toko yerine

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious