Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

TM 1 Çekimleri .csv Analiz yardım

Başlatan awecls, 16 Eylül 2024, 00:53:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awecls

Arkadaşlar bu csv dosyalarına bi bakabilir misiniz. Küp gözüküyor ama tam anlayamadım  O0 >:D
Linkback: TM 1 Çekimleri .csv Analiz yardım

Ankebut

Yatırım Tavsiyesi Değildir, cami dere ile ghar yazdığın yer yakın bölgelere benziyor, 2 metre civarı bir derinlikde insan yapımı bir düzenleme var gibi ama  bunlar küp gibi görünmüyorlar, fakat ghar yazan yerde bu 2 metrelik taş veya yapının  bir metre altında düzenli sıralı bir şeyler var birden fazla anomali görünüyor, sıralı küpde olabilir başka bir şeyde olabir, çeşme olan yerde ise sanki su yüzünden gevşemiş bir dairesel taban görünüyor içinde birşeyle var gibi ama daha çok kaya türevlerine benziyor. Yani sen ghar olan yerde yoğunlaşmalısın, metal sinyali alıyorsan birşeyler vardır almıyorsan salla gitsin.

awecls

Rank filtresin mi o. Sçnük olan filtre adı nedir?

Ankebut

Karışık önce başka yerde verilerle oynama yapıyoruz sonra voxlerde bakıyoruz yani üç program harmanlıyoruz.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious