Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

MİNER-1

Başlatan alemdar, 02 Ağustos 2008, 11:30:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uykusuz

Cihazda ayrım olduğunu söylemişsiniz biraz bahseder misiniz ayrım tipi nasıl? Değerli - değersiz şeklinde mi bir ayrım var? Ekranında bunu nasıl gösteriyor? Bunun gibi...
Linkback: Ynt: MİNER-1

alemdar

cihaz açıldıktan sonra bar grafik göstergesi var grafiğin birtanesi karışık metal yane demir türü,diğer grafik ise değerli metalleri veriyor.Ayrıca 3 adet sayısal ölçek var biri kıymetli metaller,ikincisi karışık metaller,3.ise metal ölceği.tuş takımında bulunan mode tuşuna bastığınızda ise 2d grafik geliyor işin en hoş olanı ise bence burası.ekranı ikiye bölen bir cizgi oluşuyor tabi bu cizgi olarak değil sürekli alıcının hızına göre hızlanıp yavaşlıyan bir grafik kıymetsiz metali gördüğü zaman orta cizginin altında sinyal şiddetine ve boyutuna göre grafik veriyor.ve yine aynı şekil kıymetli bir metali gördüğü zaman orta cizginin üstünde aynı şekil verileri veriyor.

Uykusuz

İzlenimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Çalışmalarınızın sonucunu merakla bekliyoruz.

alemdar

ekran görüntüsü

alemdar

sevgili ahmet
Biz sadece yaptık ve çalıştırdık extra yapacağımız birşey kalmadı yapabilecek arkadaşlara yardımcı oluruz dedik.Recep ali abimiz ilgilendi fakat bir şanssızlık olup cihaz çalışmadı orada gelince bir ameliyat yapıp tekrar ona geri yollayacağım işallah bir gelişme olur yazılım işinde.Allah hepimizin yardımcısı olsun işlerimizde mufak etsin.

alemdar

alemdar

2 d grafik
miner deki 2 d grafik ile aynı

YAK

Herkese selamlar.İnternetim kapalıydı.Miner 1 in frekansı 492 HZ darbe genişliği ise 170 usn olarak ölçtüm.Fakat bu değerler ayarlanabiliyor.İyi çalışmalar.

magicstorm1

slm miner4 için 28cmlik ve 1m2lik başlk yapmak istiyokaçlık tel ve tur bilen arkadaş yazarsa sevinirim.

pro-TR

s.a.
bu forumu yakinen takip ediyorum ve biliyorum ki bu miner dedektörleri burada ki usta arkadaşlar yapabilecek kapasitedeler. Ve umuyoruz ki sonuçlarını yapan arkadaşlar bizimle paylaşacaktır.
ALLAH cc. kolaylık versin
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

magicstorm1

inşallah dac7611 gelsin çalıştrnca burda paylaşırım ;)

karakus

slm aly kum minerin parçalarını türkiyeden mi temin ettiniz arkadaşlar kolay gelsin

alemdar

hayır yurtdışından temin attik,bazı elemanlardan fazla var elimde isteyenlere maliyetine verebiliriz

alemdar

serkan merhaba
ne yaptın calıştırabildin mi.bir sorun oldumu.haberdar olalım.bir sorun varsa belki yardım edebiliriz.Kolay gele..

ercan

arkadaşlar,ben bu minerin parçalarını bir iki diyot ve bir entegre hariç ankarada bulmuştum .ama bir arkadaşımız yazılımın demo olduğundan bahsetmişti ,bu yüzden vaz geçip delta pulse yapmıştım.şuanda sizden çalıştığını duyunca pişman oldum.

ercan

magicstorm1 dac7611 ankara da elkatekte var ,sen nerden sipariş verdin.bendehcpl3120 ve ads7816 yı bulamamıştım.

ercan

alemdar usta bu verdiğin link açılmıyor.sana zahmet bir bakıver

alemdar

tamam dostum bakıyorum

alemdar

arkadaşlar yazılımın demo olması muhtemel,çünki yazılımda olan birçok şey makinanın menüsünda görülmüyor; mesela yazılımda bobin ebatlarının seçimi olmasına rağmen bunu menü seçeneklerinde göremiyoruz.programın bir yerinde muhtemelen kilit var yazılımdan anlayayan arkadaşlar bize katılırsa heyecaan verici bir cihaz elimizde olur sanırım.fakat bu kısıtlı haliyle bile hoş bir cihaz.Programcı arkadaşları bekliyoruz.....................

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious