Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

pic için en iyi programlama yazılımı sizce hangisi

Başlatan yanlızkurt, 27 Temmuz 2008, 21:12:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yanlızkurt

herkesin kullandığı farklı programlar var. sizce hex kodlarını pic e en iyi yazan program hangisi.
Linkback: pic için en iyi programlama yazılımı sizce hangisi

Uykusuz

Merhaba yanlızkurt, programlayıcın nasıl birşey bu önemli. Bende eskiden jdm programlayıcı vardı winpic800 kullanıyordum hızlı ve kullanımı kolaydı. Şimdi ise usb pic programlayıcı aldım. US Burn diye bir programı var onu kullanıyorum. Bazı piclerde silme butonunun pasifleşmesi sorunu dışında memnunum.

yanlızkurt

standar bir kart üstünde pasif devre elemanları var. pic programmer yazıyor sadece.
ankara da bir elektronikçiden almıştım konya sokaktan bir cd si vardı ama şimdi kayıp oldu taşınırken.
877-84-628-876- ve 24c sersi soketleri mevcut. daha öncesi bir arkadaşın bir kartını kullanıyorduk. şimdi kendi imkanlarımızı kullanacağız artık.

Uykusuz

winpic 800 programı birçok programlayıcıyı destekliyor. Paralel port veya seri port ayarlarmaları vardı ayarla bölümünde.

Bir de IC prog diye birşey var. Bu program daha komplex birşey. Daha fazla denetleyiciyi ve programlayıcıyı destekliyor. Fakat programla hızı bakımından eğer geliştirme yapıyorsan yani sürekli denemeler... biraz canını sıkabilir.

ali kaptan

arkadaşlar ben programdan anlamam fakat hergün pek çok entegreyi proglamlıyorum tabi hazır program atıyorum.kullandığım chz top max - program da max loader.pekçok entegre tipini programlıyor ve hızlı bi şkilde.bundan daha iyi bi chz o da bee prog.bizim diğer dükkanda var.programın adını bilmiyorum fakat elnecten bulabılırsınız.

UNIQUE - TA5DF

jdm ve bir çok programlama kartı için icprog en iyi seçim bence. ben uzun süre kullandım, jdm ve icprog ikilisini. bende yakın zaman önce brenner aldım us burn kullanıyorum. gayet memnunum.
TA5DF

yanlızkurt

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. aslında opsiyonel bir kart modülü ayarlamak gerek işin en iyisi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious