Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Alan Tarama Arıyorum Gtr 10 Satan varmı ?

Başlatan Hesperos, 21 Aralık 2021, 13:58:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hesperos

başlıkta yazdığı gibi gtr 10 alan tarama satan varsa ulaşsın
Linkback: Alan Tarama Arıyorum Gtr 10 Satan varmı ?

blueffect

gözünü seveyim alan tarama yalan tarama. internette bakın içlerinden ne cıkıyor

furkancakirer

jeotara bak dostum gerisi yalan boşluğunu bilmem ama metal var dediği yerden boş çıkmıyor ama demir ama bakır ama sarı

onur600

Alan tarama diye bir alet yenimi icad oldu. Yalan taramalar var benim bildiğim. Satanı zengin eden.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

wtrk

Ömer şerif aydın'a ulaş bi.  @omerserif07
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Hesperos

O yalan bu yalan 10bintllik dedektör yalan 3bintllik aynı işi yapıyor dienmi dersin kime güvenip ne alacaz biz ozmm 15-20bintlye neden millet dedektör satıyor kazıklamak içinmi alan taramalar vs işe yaramıyorsa denetim yokmu bunların satışına kim izin veriyor ?

onur600

Alıntı yapılan: Hesperos - 22 Aralık 2021, 16:48:29
O yalan bu yalan 10bintllik dedektör yalan 3bintllik aynı işi yapıyor dienmi dersin kime güvenip ne alacaz biz ozmm 15-20bintlye neden millet dedektör satıyor kazıklamak içinmi alan taramalar vs işe yaramıyorsa denetim yokmu bunların satışına kim izin veriyor ?
Ben sana dedektör niye yalan yazayım madde madde
1 %100ayrım yapar
2 1tl yi 50 60cm den alır
3 3m ceker(ama neyi)
4 1m den bir avuç 5 avuç altını bulur
5 asla minerale ötmez
6 sadece altına öter
Vb vb vb
İşte bu tip şeyler beklersen dedektör yalandır.
Satıcıda malını satarken adam gibi izah etmezse yalancıdır.

Alan tarama(frekanslı) küllüyen yaşandır. En iyi alan tarama iki metal veya ağaç çunuktur. Bunlarda bilimsel değil ilimsel yetenek cihazıdır yani.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

onur600

Denetim vs yoktur. Kim ne tutturursa satar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Kürşat

Alıntı yapılan: Hesperos - 22 Aralık 2021, 16:48:29
hangi cihazları kullandın ustam
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Hesperos

delta pulse 3 3s - t1 çift pot - garret ace 350 bunların yanında bence en iyisi

nokta simplex plus tı su geçirmez modeli bu kadar stabil bi cihaz görmemiştim ancak oda derinlikte sıkıntı

Karadağ

Senin işin zor :) pulse ile vlf yi aynı kefeye koyuyor olmak bile büyük sıkıntılı bir iş. Kaldı ki alan tarama işin içine girdi mi zaten durumun zorluğu netleşiyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

BuLutBey

Alıntı yapılan: Karadağ - 23 Aralık 2021, 15:33:58
Senin işin zor :) pulse ile vlf yi aynı kefeye koyuyor olmak bile büyük sıkıntılı bir iş. Kaldı ki alan tarama işin içine girdi mi zaten durumun zorluğu netleşiyor.

;) ;) ;) BAYA SIKINTILI VE ZOR ALAN TARAMAYA VE UYDUDAN ARAMAYA HİÇ BİR ZAMAN İNANMADIM İNANMAMDA: O0
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Hesperos

Alıntı yapılan: Karadağ - 23 Aralık 2021, 15:33:58

sizinde sattığınız birçok ürünün açıklamasında ütopik şeyler yazıyor onlarda sahte ozmm ?

topraktan etkilenmeyen ve toprak yapısına göre hiç derinlik kaybetmeyen bir dedektör arıyorsanız, mineralli toprakta derinlik kaybeden, taşın altından algılamayan dedektörlerden sıkıldıysanız, taş ve tuğladan etkilenmeyen stabil bir dedektör istiyorsanız bu ürün tam size göre

Örnek ve dahası !!

Karadağ

Ne gibi ütopik şeyler yazıyor mesela?

Oraya koyduğunuz alıntının ne kadar doğru ne kadar ütopik olduğunu üründen anlayan, kullanabilen kişiler yanıtlasın isterseniz.

Evet arkadaşlar bizim ürünleri kullanıp da beyefendinin alıntıladığı yazının ütopik olduğunu düşünen başka biri var mı? Yoksa o yazı gerçekten dedektör kullanmayı bilenler için geçerli bir yazı mı? Ne dersiniz?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

10avci

Kardeş sizin ürünleri kullandım 3s de kullandım 3s plus da kullandım. Hepsi de çok güzel aletlerdi. Şimdi  de gradiometre kullanıyorum ve memnunum.

Az çok teknolojiden anlayan kimseler zaten neyin ne olduğunu bilir. Siz neden alan tarama peşinde olanlara bişeyler anlatmaya çalışıyorsunuz ki. Bırakın bu arkadaşları hayatı tecrübeyle öğrensinler.

741

Ustam ben dp2 yaptım kullandım. Gayet de iyiydi. Valla becerebilene acayip derin. Alan tarama yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi yalan taramadır.

Bu ardakadaş anladığım kullanımı kolay alet istiyor. Tavisiyem vlf alsın kullansın. Derin makina isteyen pulse kullanır ve nazını da çeker.

Kürşat

Şahsen birçok ürün kullandim gerek avrupa gerek yerli.Teknoloji ekibi gerek forum gerek ürün gamı açısindan olsun veli nimet  niteliginde sizin 20-30 bin verip aldiniz x markalari y markalardan çok cok iyi hem fiyat hem ürün olarak çünkü  firmanin başındaki adam bir argeci. Ben şahsen huşeyin abinin çalışmalarini gorme firsatı buldum gerçekleriyle birlikte fakat meyve veren ağaç tabiki taşlaniyo bunun sebebi gerek ticari rant ki Teknoloji ekibi  gayet ekonomik ve halden anlayan firma diger bi husus ise ne amaçla cihaz aldigini bilmeyen kullanicilar yuzunden artik huseyin abinin şevkini ilk heyecanini kirdilar. Bence insanlarin artik bu kafayi degistirmesi lazim ama pek mumkun gorunmuyor herkes hayalindeki ürünü ariyor gerçeklerin peşinde koşmuyor. Fakat Teknoloji ekibi yıllardir bu imkani size sunuyor. Bence kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum. Size küçük bi not düşeyim marka fark etmek bi yana bir ürune tam hakim olmak ortalama 3 ay aktif kullanim ister. Ayda yılda cohaz kullanmak cihaz yorumlamak yetersizdir.
Herkes işini yapsın.

Kürşat

Sondaki nota ek olarak neden böyle uzun bi zaman araliği koydum onu açıklayım ben 4 yil falanca x marka vlf bir cihazi deneyimleme firsati buldum  her nekadar işe yaramasada  kendi bizim isteklerimize cevap veremesede  kendi çapinda iş yapan kaportasi paketi dolu bi cihazdi bu cihazi okadar hakim oldumki yerdeki nemden bolgeden bolgeye değisen mineral farkindan toprak  farkindan cihazdaki tepkime farklarini görebiliyordum tabi toyduk bunu anlamak uzun surdu bununda sebebi ayda yilda bir cihazi elimize almamiz. Burdan  operatörlüğün zaman isteyen bişey olduğunu anlayabilirsiniz daha açık söylemek gerekirse bu işi hobi seviyesindemi tutmak gerektiğine yoksa araştırarak farklı bir boyuta taşımak sizin elinizde siz seçin.
Herkes işini yapsın.

Hesperos

Alıntı yapılan: Karadağ - 23 Aralık 2021, 20:55:37
Ne gibi ütopik şeyler yazıyor mesela?

Oraya koyduğunuz alıntının ne kadar doğru ne kadar ütopik olduğunu üründen anlayan, kullanabilen kişiler yanıtlasın isterseniz.

Evet arkadaşlar bizim ürünleri kullanıp da beyefendinin alıntıladığı yazının ütopik olduğunu düşünen başka biri var mı? Yoksa o yazı gerçekten dedektör kullanmayı bilenler için geçerli bir yazı mı? Ne dersiniz?

sana yazacak 1 2 kelimem olurdu ama kimsenin ekmeğine balta vurmak istemiyorum sen satışını yap dedektörlerinle senin dedektörler %100 performanslı tamam herşey yazıldığı gibi :)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious