Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Gpx3500

Başlatan skorpio, 05 Aralık 2021, 23:08:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

skorpio

Ustam zaten konu kopyalama değilki arızalı cihazların elden geldiğince tamirinin yapıldığını söyledik konu noluyosa saçma sapan biyere geliyo anlamak gerçekten güç
Linkback: Ynt: Gpx3500

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Şubat 2022, 14:53:31
Arkadaşlar birisi gidip gpx kopyaladıysa ne oldu şimdi? SD2000 in tüm bilgileri ortalıkta dolaşıyor. Kimse de şemayı internete koyan kişi için kötü bişey demiyor. Bunlar güncel ürünler de değil üstelik yani marka koruma da anlamsız. Kaldı ki bizi kimse marka olarak korumazken kusura bakımasın ama minelabı da korumasınlar.

İşte ustam bizde onu anlatamadık. Dediğin gibi üstünden 20 sene geçmiş cihazları kopyalayanlar devlet sırrıymış gibi saklıyor zannedersin kendi ürünü :)

Dediğin gibi sd2000 açık şema paylaştım indiren sayısı 300'ü geçmiş kaç kişi yaptı yapacak yada yapabilecek bilgi birikim kapasite var ??
NoBodY CaN StoP Me.!!!

skorpio

Konu amacından saptı kalp kırmaya doğru gidiyor en iyisi konunun kilitlenmesi ilgili arkadaşımız gereğini yapar sanırım ayrıca markalarını vermem pek doğru olmaz sanırım piyasanın baba cihazlarının büyük bi kısmını kopyaladım kopyalamada üstüme yoktur görmem yeterli bunlarında bir diyotunu bile göstermem hak edenler hariç becerebilen kopyalar kopyalayana da helal olsun herkese iyi geceler

Karadağ

Alıntı yapılan: skorpio - 22 Şubat 2022, 20:06:14
Ustam zaten konu kopyalama değilki arızalı cihazların elden geldiğince tamirinin yapıldığını söyledik konu noluyosa saçma sapan biyere geliyo anlamak gerçekten güç

Bana göre kopyalasan da kötü bişey değil. Dediğim gibi zaten eski bir model markaya zarar vermez. Tamirini yapıyor olman da herkes için faydalı.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Alıntı yapılan: wtrk - 22 Şubat 2022, 22:00:57
Alıntı yapılan: Karadağ - 22 Şubat 2022, 14:53:31
Arkadaşlar birisi gidip gpx kopyaladıysa ne oldu şimdi? SD2000 in tüm bilgileri ortalıkta dolaşıyor. Kimse de şemayı internete koyan kişi için kötü bişey demiyor. Bunlar güncel ürünler de değil üstelik yani marka koruma da anlamsız. Kaldı ki bizi kimse marka olarak korumazken kusura bakımasın ama minelabı da korumasınlar.

İşte ustam bizde onu anlatamadık. Dediğin gibi üstünden 20 sene geçmiş cihazları kopyalayanlar devlet sırrıymış gibi saklıyor zannedersin kendi ürünü :)

Dediğin gibi sd2000 açık şema paylaştım indiren sayısı 300'ü geçmiş kaç kişi yaptı yapacak yada yapabilecek bilgi birikim kapasite var ??

Sen de haklısın. Kopyalandı mı insan paylaşılsın istiyor tabi ama işte.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

BuLutBey

KopYalama ayıpmıdır. Yapa bilen varsa buyursun kopyalayın mine labı 3500 4500 . Bende gidip saygı duralım kendisiné. Bana biri çıksın sesini ben minelabı kopyaları ama emeğe saygı için yapmıyorum alNonda öpeyim onu. Herkes ister onu yapmayı. Sadece Mine lap için değil. Kalite olan tüm cihazlar için gecerli. Afedersin kızı kırık goldghost kopyalamaya kaldımı bu forumda .
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

onur600

Muhabbet kopyalamaya gelmişken bende bir soru sorayım.
Gpx serilerini yapanlar kimden kopyaladılar acaba?
Kopyalamanın şahsen böbürlenecek bir tarafı yok. İş ilk olabilmek,bu sadece bizde bulunan bir teknoloji diyebilmek...
İşte bunu ne zaman derse bir insan mesleğinin hakkını verecek seviyeye yükselmiş olur.
En azından kopyaladığı veya feyz aldığı teknolojinin üzerine koyması gerekir.
Yoksa aha size kaya, hemde ben yaptım ucuz mu ucuz diyen kenar esnafı oluruz. Tabi paramız olur o sıkıntı değil...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

wtrk

Alıntı yapılan: onur600 - 24 Şubat 2022, 15:01:59
Kopyalamanın şahsen böbürlenecek bir tarafı yok. İş ilk olabilmek,bu sadece bizde bulunan bir teknoloji diyebilmek...
İşte bunu ne zaman derse bir insan mesleğinin hakkını verecek seviyeye yükselmiş olur.
Yoksa aha size kaya, hemde ben yaptım ucuz mu ucuz diyen kenar esnafı oluruz. Tabi paramız olur o sıkıntı değil...

Sende kopya yaptın mı hiç onu de hele :)
Kar üstünde çay demleyip facebooktan yayın yapmaya benzemiyor bu işler :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

onur600

Alıntı yapılan: wtrk - 24 Şubat 2022, 15:49:43
Alıntı yapılan: onur600 - 24 Şubat 2022, 15:01:59

Sende kopya yaptın mı hiç onu de hele :)
Kar üstünde çay demleyip facebooktan yayın yapmaya benzemiyor bu işler :)
Yok yapmadım, daha doğrusu yapamadım😁
Çay içmek daha kolay...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Eski ve üretimden kalkmış bir ürün üzerinde çalışmayı, onu geliştirmeyi faydalı bulanlardanım.

Unutulmamalıdır ki her teknoloji bir öncekinin üzerine inşa edilir. Öyle olmasaydı hepimiz eric foster kopyacısı sayılırdık ;)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious