Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

PIC e ses kaydetme..wave to asm..

Başlatan emekli AMCA, 07 Temmuz 2008, 03:02:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emekli AMCA

merhabalar  ..

proğram wave formatını .ASM ye çeviriyor..

içinde örnek uygulamalar verilmiş..

başka söze gerek yok sanırım...artık konuşan dedektör yaparız artık...

http://www.savefile.com/files/1651165

Linkback: PIC e ses kaydetme..wave to asm..

Uykusuz

ISD ile başlayan ses kayıt entegreleri mevcut. Kayıt yeri belli adreslerden oluşuyor. Bu adreslere farklı sesler kaydedip istenilen adresdeki sesi çaldırabiliriz. Farklı bir alternatif...

beyazkuvvet

ısd ler çok parazit yapıyor krısal micrafon kullanmadan güzel ses kaydı yapmıyor...bu tür entegreler sadece telefon çeviricilerde santrallerde vs. yerlerde kullanılır...ama güvenlik amaçlı kapı geçiş vs. sistemlerin karşılama veya yönlerdirme sesi olarak kullanacaksanız projeni bu yönden çok amatör bişey olacaktır...bunu yerine 8mb kapasiteye sahip chipler var tabi türkiyede olmadığı için deneme şansımız olmadı...ama kaliteli fakat amatör bişey olsun derseniz bildiğiniz mp3 playerlerden kullanabilrisiniz...

eros85

ben bu vermis oldugunuz programi kurdum, calistirdim waw uzantili notpad dosyasini kaydediyor biz bunu mplab ilemi derlememiz gerekiyor HEX koduna cevirmek icin. ben microcodestudio ile denedim hata verdi bide ses cikisini handi porttan vericek tam anlayamdim bi yardimci olursaniz sevinirim saygilar 

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious