Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Gradiometer bozuk data.

Başlatan chteray, 13 Ağustos 2021, 12:39:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chteray

Android gradiometre kullanıyorum ve çekimlerde bana gelen grafikler genelde aşağıdaki gibi çizgisel oluyor nerede nasıl hata yapıyorum daha önce bu sorunları yaşayan varsa bana dönüş yapsın.
Linkback: Gradiometer bozuk data.

mehdi06

bu çizgilere ben genelde paso izi diye adlandırıyorum çekim alırken ileri giderken gradiometreyi öne geri glirkende geriye doğru eydiğinizde veya tam tersi olduğunda bu paso izleri oluşuyor gradiometreyi düz tutmaya özen gösterirseniz daha net çekimler alırsınız genelde amatör insanlar oto çekim alırken yapıyor bunu

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

herdaim

karadağ ustam  size   sormak istiyorum:   youtubede  anlatım videolarında 0 - 4 değeri  toprak  yapısı  4 - 10  değeri  yapı   10 ve üzeri  metal  şeklinde yuvarlak olarak   tahmin   denmiş. mera kettiğim konu su ? + değerler  ok tmm  peki - çıkan rakamlar   ı nasıl  değerlendrimeli. su ve  boşluk nasıl değer  verir ? . bir diğer husu da  sudur doğal kaya  oyularak   yapılmış bir  oda  yı   gradyometre tespit edebilirmi ?   yoksa gradyometre  yer altı   el yapımı taş tuğla vesayre  onlarım ı görebilir  bu  konu da da     bilgi verebilirseniz   sevinirim.
Kimin Gücü Yeter Ki ! Zamanı Geri Çevirmeye

Karadağ

- değerler için ilk bakılacak unsur + değer yanında mıdır değil midir mevzusu. Eğer + değer ile yan yana ise biz bunu metal statüsüne sokuyoruz değerlendirmede. Yok ise sadece negatif algılama ise bu sefer algılama şekline ve değerlere bakıyoruz. Eğer şekil anlamlı ise anlamı olan şekil de mermer  olabilecek bir şeye tekabül ediyor ise ve algılama değerleri bu alanda stabil olarak yakın ise mermer bir yapı olduğunu düşünüyoruz. Eğer - algılama alanı şekilsiz ise ıslak zemin olabilecek bir doğal koşul var ise bunu ıslak zemin olarak düşünüyoruz. Zaman zaman da kazılmış kapatılmış alan oluyor ama onu zaten toprak yapısından da anlarsınız.

Gradiometre ile ıslak yer algılandığı için su da algılanıyor ama su bulmak için kullanın demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Bir de oyma mezar da algılanabiliyor ama onda da koşul şu kaya oyma tekniği ısıtıp su dökerek yumuşatma şeklinde ise algılanabiliyor.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious