Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Kafam karıştı hangi dedektör şeması iyi

Başlatan harmanx, 29 Haziran 2008, 16:51:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harmanx

Kafam karıştı hangi dedektör şeması iyi hepsinde tam netice yok ortada birsürü şema dolaşıyor

net birşey yok ortaya biri çıkıp demiyor tamam işte bu benim  elimdede bir sürü şema var buraya koysam ne olur önemli olan hatice değil netice...
dedektör yapan arkadaşlardan yaptıkları dedektörlerin test sonuçlarını yazmalarını istiyorum fakat forumdan okuduğum kadarıyla  başarısızlık oranı yüksek...
Linkback: Kafam karıştı hangi dedektör şeması iyi

yanlızkurt

arkadaşım başarısızlık diye bişey yok son derece başarılı çalışmalar yapılıyor. herkez imkanları doğrultusunda hareket ediyor. birde test sonuçlarını yazmalarını istiyorum diyerek birşey elde  edemezsin kimse peşinden koşmaz senin sen koşacaksın rica edeceksin. ve üşenmeyip okursan konuları baştan sona aradığın birçok şeye cevap bulacaksın

UNIQUE - TA5DF

biz  burada hazır çorba satmıyor tarhana yapıyoruz arkadaşım. (açken örnek böyle oluyor ne yapalım). elimizde ne var . ne yapabiliriz. daha iyi ne olur. biz bunlara bakıyoruz.
hazır birşeyler istersen hammerhead veya delta yada tgsl yi yapabilirsin. birçok kişi bu cihazları çalıştırdı.
en iyisini soruyorsan: white's mühendisleri dahil herkes onu arıyor.:) :) :)
TA5DF

keçelerli

usta iyisini arıyorsan orjinal bitane satın alacan .
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

harmanx

yurt dışından birtane pi sistem ayrımlı buldum onu alıcam uğraşmaya deymez... definemi arıyacağız cihazmı yapıcaz ikisi birden zor...

yilmazoktay

ya arkadaşlar siteye yeni üye oldum mukemmel bir işbirliğiniz var ama bir noktada takıldım başlıkların bir çoğunu inceledim yapılan çalışmaların sonuçları genelde yazılmamış ve net olarak xx cihazının devresi budur yapımı budur sonucu budur gibi bir kısım bulamadım böyle bir başlık varsa linkini vere bilirmisiniz

UNIQUE - TA5DF

Tarsos ve delta pulse bu forumda tüm bilgilerini bulabileceğiniz cihazlardan. tgsl ve nexus u da forumdaki bilgilere dayanarak yapıp çalıştıran birçok arkadaşımız var. şu an üzerinde çalışılan projelerden w. 3900 (jvn) yi de çalıştıran ve yapan arkadaşlarımız oldu. eğer yeni başlıyacaksan arama bölümünden clarke arat. clarke basit bir dedektör şeması ve pdf dosyasında gerekli tüm bilgiler var. ben yaptım mesafe çok düşüktü benimkinde ama çalışıyor.
TA5DF

Karim Ka

بحثت كثيرا في هذه المنصة عن مخطط كاشف المعادن smw v3.0 ولم أجد أي مخطط أو مقال مفيد

şirinim

pi polones i arazide denemelerini yapan varsa görüşlerini  öğrenebirmiyiz

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious