Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse Legend

Başlatan tekali, 01 Şubat 2021, 23:32:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tekali

Selamünaleyküm. Resimdeki devreyi bir ara yapmak istiyorum. yabancı bir sitede var. PCB nin 2 kat tan fazla olup olmadığını da bilemiyorum. Bu PCB yi bilen ve Alt yüzünün görüntüsü olan var mı? Herkese kolay gele...
Linkback: Delta Pulse Legend

tekali

Bu PCB yi bilen ve Alt yüzünün görüntüsü olan var mı? Herkese kolay gele...

tekali

sayın yönetici baya süredir cevaplanmadı. konuyu silebilirsiniz. yer kaplamasın.

galaksi

tekali

diğer katını bulamadığım için sormuştum. teşekkürler galaksi.

wtrk

Konuyu görmüştüm ama unutmuşum. Orjinalini aşağıdadır bize de yine değerli bir ustamız çizdi eline sağlık

NoBodY CaN StoP Me.!!!

tekali

çok teşekkür ederim wtrk.

tekali

Ben de devre şemasını buraya bırakayım isteyenler yapsın... Sanırım devre şeması bu

wtrk

Alıntı yapılan: tekali - 16 Şubat 2021, 21:11:21
Ben de devre şemasını buraya bırakayım isteyenler yapsın... Sanırım devre şeması bu

Benim yolladığım rev 5.0 ustam sendeki rev 2.0
NoBodY CaN StoP Me.!!!

BuLutBey

Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

tekali

teşekkürler BuLutBey ...

Tahabns

I have lost all files but i can send you the double sided pdf

Tahabns

But i have to ask about PIM_2 the last version i need circuit pdf and the hex plzzzzzz

tekali

delta pulse sniffer x türleri eskiden iyi dedektörlermiş. ancak ampermetre skalasında bilgi görebilmek için yerden gelen frakansı yükselttikçe yükseltmişler. şu an ki teknolojide bu devreyi yapmak saçmalık gibi geldi bana...
elektronikten çok anlamayan biri olarak yanlış yorumladıysam kusura bakmayın.

Victory41

Delta Pulse Legend pcb kimde var? Satın almak istiyorum bir kaç tane.
özel mesajda reklam yasaktır

Kürşat

Varsa wrtk ustada vardir yada bulut bey yada skorpio
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

BuLutBey

Alıntı yapılan: Kürşat - 28 Ağustos 2021, 08:25:08
Varsa wrtk ustada vardir yada bulut bey yada skorpio

EVET BENDE VAR AMA PCB OLARAK SATMIYORUM. CİHAZ OLARAK İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM

Victory41

İyi satışlar.. Neyse baştan tek taraflı çizmeye kaldı iş. Bobin endüktansı nedir? , Dcr omajıda nedir , tel kesiti nedir bunları söyleyebilir misin ?

BuLutBey

Alıntı yapılan: Victory41 - 28 Ağustos 2021, 13:11:20
İyi satışlar.. Neyse baştan tek taraflı çizmeye kaldı iş. Bobin endüktansı nedir? , Dcr omajıda nedir , tel kesiti nedir bunları söyleyebilir misin ?
050 MM TELDEN 2,5 OHM İLE 3 OHM ARASI  VE 400---500 ARALIĞINDA  GÜZEL ÇALIŞIYOR

Victory41

Teşekkür ederim ve diğer Delta dan iyi çalıştığını duydum.. Eğer fark yoksa pcb yi bastırmıyım çok uğraştım çift katlıyı çizdim. Malzeme listesi vs. herşeyi hazır yani

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious