Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Gold Rider v1.0 SU Edition

Başlatan wtrk, 20 Ocak 2021, 21:50:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Alıntı yapılan: gs78 - 20 Kasım 2021, 00:21:35
Bu yolladigin pcb deki fet transistörler ne ustam pcb üzerinde yazansa piyasada yok sanki

üzerinde yazanlar normal piyasada olmayabilir. Muadil bakıp takabilirsiniz.
Linkback: Ynt: Gold Rider v1.0 SU Edition
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Hailo

Beyler merhaba yeniyim bu işte yapımı kolay verimli en kolay vlf d bobin cihaz hangisidir birisi yardımcı olabilir mi?

BuLutBey

Alıntı yapılan: Hailo - 22 Kasım 2021, 19:45:03
Beyler merhaba yeniyim bu işte yapımı kolay verimli en kolay vlf d bobin cihaz hangisidir birisi yardımcı olabilir mi?
İste bu dediğin zor. Hem yapımı kolay hem verimli hem kolay başlık li.
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Hailo

Peki ayrım mesafe açısından en verimli olan mevcut proje hangisidir onu yapmaya çalışayım

durmaz

Senin bu dediğin için yıllardır uğraşanlar var. Ayrım takıntın yoksa pulse bir cihazla başla.

Hailo

Temelde transmit-recieve bütün vlflerde aynı mantık değilmi 4khz-12khz arasında çalışan 32lik dd bobinle bence yüksek verim alınabilir yokmu buna benzer proje

BuLutBey

Alıntı yapılan: Hailo - 23 Kasım 2021, 19:24:20
Temelde transmit-recieve bütün vlflerde aynı mantık değilmi 4khz-12khz arasında çalışan 32lik dd bobinle bence yüksek verim alınabilir yokmu buna benzer proje
Ustam isi çözmüş sun. İçinde bulunduğumuz konu ayni bu sistem. Yapmanın tavsiye ederim

Suta35

Kompenantların siparişini bugün verdim, elime ulaşınca dizmeye başlıcam hayırlısıyla

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karadağ

Hadi bakalım. Şu devre bi hallolsun da foruma kazandıralım.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Suta35

3 4 kompenant hariç diğer parçalar geldi, dizmeye başladım :) inşallah sonunu getiririz

Suta35

Mağazanın yanlış parçalar göndermesinden dolayı, yarım kaldı.

Karadağ

masey111111

Alıntı yapılan: BuLutBey - 22 Kasım 2021, 20:11:06yenisin arkadaş uğraş emek ver önce takildin yerde yaz cevab veririz   bir torba bobin doldurdum bu yolda emek ver dõneriz sana
Alıntı yapılan: Hailo - 22 Kasım 2021, 19:45:03
İste bu dediğin zor. Hem yapımı kolay hem verimli hem kolay başlık li.

Suta35

Alıntı yapılan: Karadağ - 19 Kasım 2021, 13:56:14
Üst görünüşü ekledim. Tasarım doğrulandığında tüm projeyi ekleyeceğim. Top sizde artık..
Parçalar geldi bugün ama 78m09 yerine muadil ne kullanabilirim her.gi bi 09 regülatör kullansam olur mu datashetlerine bakarak bacaklarına göre taksam

BuLutBey

Dizip çalıştıran oldumu pcb giden arkadaşlardan. ben çalıştıramadım

Karadağ

arkadaşlar devre işi ne oldu gerçekten de

Suta35

Ben 7809 kullandım regülatör yerine muadil onu önerdiler ama bende çalıştıramadım aşırı ısınma yaptı yaktı, devre üstündeki üründen bulmaya çalışıyorum

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jumper03

Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

onur600

Ben çalıştırdım ama durduramıyorum😬
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

onur600

Alıntı yapılan: Suta35 - 02 Ocak 2022, 21:39:10
Ben 7809 kullandım regülatör yerine muadil onu önerdiler ama bende çalıştıramadım aşırı ısınma yaptı yaktı, devre üstündeki üründen bulmaya çalışıyorum

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayakları farklı o yüzden ısınmıştır muhtemelende bozulmuştur.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious