Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

oto yakıt göstergesi

Başlatan reis54, 27 Haziran 2008, 20:14:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reis54

arkadaşlar otomobil için güzel bir lcd li yakıt devresi yapmak istiyorum bilen yada devre elinde olan varsa eklerse memnun olurum şimdiden teşekkürler ...
Linkback: oto yakıt göstergesi

Uykusuz

internette hazır devreler görmüştüm görürsem eklerim buraya.

Ben ticari amaçlı lpg li araç için lcd ekranlı gösterge tasarlamaya başlamıştım vites ve devir bilgisini okuyarak tahimini kaç km yol gidebileceğini de hesağlayan bir devre olacaktı hatta yakıtın birim fiyatı girilerek ne kadar yaktığını da gösterecekti ayrıca arabanın durumunu (motor göstergesi akü, farlar rezistans vb.) bilgileri gösterecekti acil durumlarda sesli uyarı vs verecek bir devre. baya ilserletmiştim ama zamansızlık herzamanki gibi araya girdi. zamanım olursa ortaya iyi bişey çıkaracağım.

buldum:
http://forum.donanimhaber.com/m_11131682/tm.htm

reis54

ahmet usta teşekkürler ilgilendiğin için ben araştırdım nette ama ii bir devre bulamadım eğer rastladığında buraya eklersen sevinirim saygılar...

reis54

bir tane buldum yanlız pcb dosyası EPS uzantılı acaba hangi programla acılıyor

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious