Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Emf bosluk

Başlatan ykarabasa, 08 Aralık 2020, 22:46:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ykarabasa

Emf canli goruntude 2600 de acilip 2100 dusmesinin sebebi nedir.bosluk var diyebiliriz mi
yuzeye yakim oda boslugunu canli goruntude sayisal degeri  azaliyo diyebiliriz mi

Linkback: Emf bosluk

Camuka45

Boşluk ta denedim bugün ,2600 de açıldı boşluğun üstüne gelince 1600,1400 derken 800 lere kadar düştü

ykarabasa

ustat
soyle diyebilirmiyiz. emf cihazi boslukta  deger minimumlara dusuyo
metalde ise maxsimimlara cikiyo diyebilirmiyiz..

Camuka45

Aynen sadece metalde değil yapıda da Max çıkıyor.max da demeyelim de 3000 üzerine çıkıyor Max 4300 ler hedef yüzeye yakınsa yada çok büyük ise 4300 leri görürsün

zahit85

canlı çekimde maksimuma çıkıyor da m1 kafası emf ye baglıykenmi çıkıyor.yoksa sadece emf de telefondan sayısal damı çıkıyor.emf telefonda sayısalda m1 den çok daha zayıf kalıyor.neredeyse görmüyor canlı çekimde sayısalda yapıyı metali.ama m1 takılıyken emf ye net algılıyor bunun sebebi nedir.özellikle hüseyin beye soruyorum.

Camuka45

Enteresan ! Bende M1 yok o konu hakkında bilgim yok

AHMET ÖZDEMİR

Alıntı yapılan: zahit85 - 19 Aralık 2020, 17:01:41
canlı çekimde maksimuma çıkıyor da m1 kafası emf ye baglıykenmi çıkıyor.yoksa sadece emf de telefondan sayısal damı çıkıyor.emf telefonda sayısalda m1 den çok daha zayıf kalıyor.neredeyse görmüyor canlı çekimde sayısalda yapıyı metali.ama m1 takılıyken emf ye net algılıyor bunun sebebi nedir.özellikle hüseyin beye soruyorum.
Önemli bir soru. KARADAĞ ustam cevaplayabilir mi?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious