Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

M1 le 3d cekım

Başlatan ismail344, 04 Aralık 2020, 17:40:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismail344

resim 1       M1 1  1 Baslıkla cekım yaptıgımız 4 5 metre derınde oda oldugunu dusundugumuz yerın 3d datası sınyaller tahmın ettıgımız gıbı zayıs cekım yaparken baya zorlandım petal kalıntıları cok oldugu ıcın buyuk baslıkla baslıgı topraga kuyarak dedoktoru actım supelı olan yerden 3d datasını aldım yorumlarınızı beklıyorum m1 le pek tercubem yok ama profosyenel cıgaz oldugu acık .
Linkback: M1 le 3d cekım

ismail344

sadece sınyal gelen yerın 3d cekımı yapıldı .

ismail344

Camuka45

Soldaki kırmızı nokta hariç algılanacak bir hedef çıkmamış

ismail344

Algılanan yerın sayısal degerler ne anlamı var bişey ifade edıyormu .

Camuka45

Sayısal değerler çok yüksek değil . Görünüşe göre noktasal vermiş ,eğer noktasal ise metal yada çömlek denir ,lakin metal için biraz düşük değer vermiş. Çekimi kaydırıp algılama olan muhtemel hedefi ekranın ortasına gelecek şekilde tekrar çekim yaparsan net anlaşılır

ismail344

Metal icin dusuk deger vermesı gerekıyor ustam 4 5 metre oda ıcındekı metalın sınyalını almaya calısıyoruz ustam yorumlarınız ıcın tesekkurler . 

Camuka45

180x180 çekimle odayı goruntuleyemessiniz.zaten oda algilamasida olmamış kolay gelsin

ismail344

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious