Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

satılık delta pulse 3s

Başlatan şirinim, 15 Eylül 2020, 01:12:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şirinim

aynen öyle kardeşim 2500 tl ye alıyorlar bizimki çöp ben zaten 1500 tl harcamıştırım ben hobi olarak yaptım 700 e kadar indim birisi faydalansın diye şimdi istiyorsanız almayın çocuklara oyuncak yaparım adam videosunu atarmısın diyor atıyorum çalışmasında hiç bir sorun yok mesafe dersen diyerleriyle aynı ne istiyorsun kardeşim illa 4 metreden çekiyormu yapalım
Linkback: Ynt: satılık delta pulse 3s

Suta35

Ustalar yanlış anlamayın ama burda olsun dışarda olsun dedektör al sat işi hep sorun, kullanıcı olmayanların sürekli saçma sapan sorular sorduğu bi kategori bizimkisi...tek para 30 cm dersin bana 1 mt gören lazim diyo, şimdi bu adama bedava da versen bu adam cihaz iş yapmıyo deyip geri verir ,[emoji23]

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gs78

Bu çok boş iş hoby harici bir ürün meydana getirip yolda gezen birine satiyim dediginde yaptıgına yapacağina pişman ediyorlar insanı en çok karşilasrltiğim şey sen yap ver ben aramaya gideyim bulursam paylaşiriz demeleri o an kırasın geliyor😁😁

ramses4040

Bence kit satışı durdurulmalı 😂😂 insanlar birşeyleri kolay elde edince bi okadar heba ediyorlar bak adam vlf6 m çeker boşluk bulur altini yuzde yuz bulur diye yıllardir satiyor demekki deveye diken insana öpen yarıyo .insanlar birşeyleri hak etmiyo masa basinda 3-5 testle cihaz yapmayi marifet saniliyo ama yaniliyolar 🤷🏻‍♂️ insanlarin ahini almaktan başka bişey değil

şirinim

sadece bunun için deyil bu işle ugraşanların çogunlugunda bu var hiç emek vermeden hiç para harcamadan öyle bir alet arıyorlarki adeta çok net fotografını çeken cihaz yumuşak toprak çokta derin olmayacak daha neler neler bende şuna seviniyorum hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacaklarını üç dört kez hüseyin beyin yanına gittim boşunamı saygılar

Suta35

Alıntı yapılan: şirinim - 06 Ocak 2022, 23:19:20
sadece bunun için deyil bu işle ugraşanların çogunlugunda bu var hiç emek vermeden hiç para harcamadan öyle bir alet arıyorlarki adeta çok net fotografını çeken cihaz yumuşak toprak çokta derin olmayacak daha neler neler bende şuna seviniyorum hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacaklarını üç dört kez hüseyin beyin yanına gittim boşunamı saygılar
duruyo mu hala ustam

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious