Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

hsbc bank tan kredi düşünenlere..

Başlatan siberci7, 10 Haziran 2008, 13:23:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

siberci7

arkadaşlar 8 ay önce hsbc bank tan kredi almıştım 7 taksidini ödedim. fakat fabrikamız 10 gün önce greve çıktı.. diğer bankalardan kredi almış olan arkadaşların, bankaları tarafından tüm ödemeleri grev sonrasına ertelenmiş. otomatik olarak hemde. bende hsbc  de yapmıştır aynı şeyi diye düşündüm. bankaya uğradım. 'öyle bir uygulamamız yok beyfendi' cümlesiyle karşılaştım. yani hsbc depremmiş dükkanın yanmışmış selmiş tsunamiymiş grevmiş belgelesen dahi hiç bir şeyi kabul etmiyor. taksidini her türlü alıyor. buda hsbc nin insanlara ne gözle baktığını gösteriyor. hsbc den kredi almayı düşünenlere duyurulur.
Linkback: hsbc bank tan kredi düşünenlere..

elaass

Alıntı yapılan: siberci7 - 10 Haziran 2008, 13:23:04
arkadaşlar 8 ay önce hsbc bank tan kredi almıştım 7 taksidini ödedim. fakat fabrikamız 10 gün önce greve çıktı.. diğer bankalardan kredi almış olan arkadaşların, bankaları tarafından tüm ödemeleri grev sonrasına ertelenmiş. otomatik olarak hemde. bende hsbc  de yapmıştır aynı şeyi diye düşündüm. bankaya uğradım. 'öyle bir uygulamamız yok beyfendi' cümlesiyle karşılaştım. yani hsbc depremmiş dükkanın yanmışmış selmiş tsunamiymiş grevmiş belgelesen dahi hiç bir şeyi kabul etmiyor. taksidini her türlü alıyor. buda hsbc nin insanlara ne gözle baktığını gösteriyor. hsbc den kredi almayı düşünenlere duyurulur.
AXA SIGORTA GRUBU ERMENILERE SOYKIRIM TAZMINATI ODEMEYI VADEDIYOR,AXA OYAK
SIGORTALILARIN BILGISINE..
Geçtiğimiz günlerde dünyanın dört bir yanında 'sözde ermeni soykırımı' ile
ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmiş. *Bunların ana sponsorları kim
biliyor musunuz? HSBC ve British Airways.. * Bizim ülkemizde bizden elde
ettikleri para ile bize karsı sözde ermeni soykırımını destekleyen bu
kuruluşlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirmeye davet ediyorum. Saygılar.

*VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN VE ADVANTAGE KARTLARINIZI IPTAL EDIN..

** * *YADA EN AZINDAN BU MAILI FORWARDLAYARAK TEPKINIZI GOSTEREBILIRSINIZ.

* EGE UNIVERSITESI HASTANEDEKI BUTUN DOKTORLARIN HSBC KREDI KARTLARINI VE
HESAPLARINI KAPATTIRDIKLARINI GORUNCE BANKANIN GENEL MUDURLUGU OLAYA EL
KOYDU. AMA KIMSE VAZGECMEYINCE ADAMLAR TUTUSTU. BIR SURU FAKSLAR FALAN OZUR
YAZILARI. AMA BU SADECE BU HASTANE ILE SINIRLI KALMAMALI. ULKEMIZDE BIR
SURU YATIRIM YAPIYORLAR, BIZIMLE IYI GECINMEK ISTIYORLARSA BIR TERCIH
YAPSINLAR. ERMENILER MI, TURKIYE MI? BENCE, HIC DUSUNMEYIN KARTLARINIZI
IPTAL ETTIRIN. AMA EN ONEMLISI BU OLAY SEBEBIYLE OLDUGUNU BELIRTIN,
LUTFEN... !!!

AYRICA FORTIS BANK'IN DA PKK'YA MAYIN SAGLAYAN KURULUSLA KARDES SIRKET
OLDUGUNU DA UNUTMAYALIM....

Bence sende hiç bekleme umarım maddi durumun iyidir
Kapatabilirsin hesabını

siberci7

çok bir şey kalmamıştı zaten elaass. istesem hepsini birden kapatabilirim. teşekkür ederim. bu gibi yaratık kuruluşlara,özellikle bankalara dikkat edelim...gelen kanda,en ufak bir azalmaya tahammülleri yoktur..

emekli AMCA

AXA neyi ifade ediyor bilmem ama  ortağı OYAK Türk ordusu yardımlaşma kurumu

http://www.oyak.com.tr/

yanlızkurt

evet emekli amca bu durum baya onur kırıcı bir durum. axa oyak iş birliği bazı şeylerden çok fazla taviz vermeye başladık. geçmişe bakıp bi ders çıkarmak lazım. nerdeydik nerelere geldik.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious