Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

quasar ve fortume

Başlatan Kürşat, 26 Ocak 2020, 20:14:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şenoluluer

arkadaşlar quasarın işlemcisini puroğramlayan varmı.

Linkback: Ynt: quasar ve fortume

şenoluluer

smootH

Alıntı yapılan: şenoluluer - 04 Mart 2020, 02:11:00
arkadaşlar quasarın işlemcisini puroğramlayan varmı.

Şenol  ustam ben programladım  devreyi bitirdim kutuladım sadece başlık işi kaldı elimde grafit tozu olmadıgı için beklemedeyim.

smootH

ustalar bu başlık ekranlama işini grafit levha ile ypasak olurmu hiç deneyen oldumu ?

mehdi06

grfit levha ile olmaz düşük omaj gelir aliminum bant kullanabilirsin denemek için

smootH

Mehdi ustam aleminyum bant mesafeyi dusuruyo demiş ama üreticileri denemek için yapayım durumu paylaşırım.

mehdi06

zaten denemek için dedim çok bi mesafe kaybı olmaz ama stabil çalışır makine

smootH

Tmm Mehdi ustam en kısa zamanda deneyecek sonucu ve cihazı calistirince paylaşırım.

şenoluluer

smooth ustam pice yüklediğin program nedir sigorta ayarı ve diğer ayar ben yüklüyom picleri bozuyor şimdiden teşekürler

smootH

Sigorta ayarlarını yanlış yukluyorsundur ustam. İlk önce sigorta ayarlarını yazdır sonra hex kodunu yazdır.

smootH

LoW fuse  3f   hige fuse c9

şenoluluer

evet bende aynen yabtım purogramı yazdıktan sonra hata veriyor prokramda hangisini kullandınız ben 145hex kullandım

smootH

138 i kullandım ustam ben.

Afiq

Salam aleykum ben quasar avr  i yaptim.Çok guzel calisiyo.net ayrımı var.videosunu yutuba yerlestirdim.bura koya bilirem

Afiq

DesAlex sin kartını yaparsanız hiç bir sorun çıkmıyor çok guzelde calısıyor

Jumper03

Sayın ustalar yaptıgınız pcb bumu
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

smootH

Bu quasar arm ustam. Bizim yaptığımız quasar avr  desalex çizimi var sorunsuz calisiyor

şenoluluer

smooth ustam 138 hex dosyasını yüklermisin

smootH

En kısa zamanda yükleyin ustam

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious