Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

rezistivite çalışması yorumlarınız gerekli...

Başlatan bartar, 18 Kasım 2019, 19:40:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bartar

Ankebut

yüzeyin gerçek fotosu varmı çekim yaptığın yerin

Ankebut

verileri bu şekilde düzenledim bir inceleme bakalım yuvarlak bir anomali var gibi

bartar

ilginize teşekkürler... yüzey görüntüsü yok normal 6 mt aralıklı ağaç dikili bahçe. 6 mt yüksekliğinde ama dümdüz edilmiş 25 mt genişliğinde bir dairesel alan. malumunuz yapı. 5 mt x 5 mt ile ölçüm yapıldı... yardımlarınızı istediğim kısım x=0 X y=1.5 notasından sola devam ederek çekimlere devam ederek görüntülemeyi genişlettim ikinci resim den soldan aşağıya doğru 4-5 mt genişliğinde 10 mt uzunluğunda koridoru netleştirdim. sizden istediğim x=0 X y=4 den itibaren ana odamı? yoksa x=1 X y=3 deki giriş yontması (kapak) mı?

Ankebut

elinde başka çekimler varmı yoksa sadece bu tek verilere göremi bir inceleme istiyorsun. eğer bu verilere göre ise oda olma ihtimali yüksek.tabi çekim bölgesinde olmadığımız için yüzde ellilik bir tutarlılıkla tahminde bulunabiliriz ama bana göre 2*3 ebatında bir boşluk oda var gibi görünüyor. akşam tekrar inceleme yaparım.

bartar

surfer ilk taramaya ek olarak yaptığım 2 taramayı surfer da uç uca ekleyince...

bartar

alttaki küçük kareyi voxlerde inceleyince giriş kabak gibi... sorun şu bu sadece giriş odasımı arkada birşey varmı?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious