Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

siteye logo çalışması

Başlatan Müslim yavuz, 24 Mayıs 2008, 17:35:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Müslim yavuz

Alıntı yapılan: Profesör - 20 Ağustos 2008, 20:37:00
arkadaşlar logolarınız güzel olmuş.Fakat beni üzen güzel Türkçemizden utanıyormusunuzki ingilizce yazıyorsunuz.Bizim dilimiz kültürümüz acaba çok utanılacak birşeymi?

veya ingilizce yazınca insan kendini daha üstünmü sanıyor.
iyi çalışmalar.

Haklısınız ,
Ama bunu adı dediğiniz gibi insanın kendisini daha üstün görmesi değil.
Biliyorsunuz ki ingilizce evrensel bir dil. Bu göz önüne alındığında bunu adı gelişimci ve dünyaya açık bir çaba olur.
Türkcemiz dediğiniz gibi harika bir dil. Öğrenilmesi de zor olan değerli bir dil. Ama bu kıyaslama yakışık olmadı profesör.
bakın ingilizce den kaçınmak istiyorsunuz, türkece kullanmayı öneriyorsunuz ama bakınız nikiniz bile türkce değil. "professor " ingilizce olan bir kelimedir. türkceye okunuşu baz alınarak geçmiş ve yazılışı profosör olmuş. Yanlış da biliyor olabilirim lütfen uyarın.

Eger büyümek istiyor isek ki amaç bu, o halde evrensel bir dile ihtiyacımız var ki dünyaya açılalım. Aslında kast ettiğiniz manayı ben tam olarak anladım ve size hak veriyorum. ama kıyaslamanız doğru değil kanımca. İngilizce şart hocam.

Neyse yorumunuz için sağolun.

buda yeni tasarımın arkadaşlar ;
[IMG]http://img117.imageshack.us/img117/8281/logosc1.jpg[/img]

Linkback: Ynt: siteye logo çalışması

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: Profesör - 20 Ağustos 2008, 20:37:00
arkadaşlar logolarınız güzel olmuş.Fakat beni üzen güzel Türkçemizden utanıyormusunuzki ingilizce yazıyorsunuz.Bizim dilimiz kültürümüz acaba çok utanılacak birşeymi?

veya ingilizce yazınca insan kendini daha üstünmü sanıyor.
iyi çalışmalar.
haklısın profesör kardeşim. biz hiç türkçe logo , marka görmeye alışık olmadığımızdan olsa gerek, kendi logo ve markalarımızıda başka dillerde tasarlıyoruz sanırım.
TA5DF

Müslim yavuz

arkadaşlar markamız türkcedir. TEKNOLOJİEKİBİ. sadece açıklama kısmı ingilizcedir.  İngilizce markayı hangi logo üzerinde gördünüz burada merak ettim.

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: Müslim yavuz - 21 Ağustos 2008, 13:25:14
arkadaşlar markamız türkcedir. TEKNOLOJİEKİBİ. sadece açıklama kısmı ingilizcedir.  İngilizce markayı hangi logo üzerinde gördünüz burada merak ettim.
açıklama kısımları da türkçe olsa olmazmı demek istiyor prof arkadaşımız. bence olur.
TA5DF

Uykusuz

Sayın burak beye teşekkürler. Kendisi böyle bişeyler yapmış:

UNIQUE - TA5DF

güzel çalışmalar  var. birini kullansak .
TA5DF

cihan19

ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

blackegon

ÇAlışmaların hepsi birbirinden güzel. Ellerinize sağlık dostlar..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious