Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

smd yerine to-220 olur mu ??

Başlatan VENOM, 27 Ağustos 2019, 18:34:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VENOM

selamunaleyküm dostlar,

pc ana kartı için p0903bd mosfet lazım oldu, onun  yerine ırf3205s kullanılabileceğini öğrendim ve sipariş verdim, o da nesi :)  smd gövde ölçüleri 2 kat büyük, 5x5mm olması gereken ölçü 9x8mm ve bu ölçüler siyah gövdenin ölçüleri, kısa devre olan 4 tane mosfet var, malum buralarda yok, ya çin den getirteceğiz, ya da çıkma arayacağız,

elektronikçiye telefon açtım, var dedi şaşırdım, tabi smd değil, to-220 model, smd yerine diğer modeli kullansam diyorum, olur mu acaba diye danışayım dedim :)

yorumlarınızı bekler bu kardeşiniz, selametle.
Linkback: smd yerine to-220 olur mu ??
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

VENOM

elektronik85

Olur arkadasim elektronikte parcanin sekli semali onemli degildir degerler birbirine uyuyosa yada ayni parcanin biri smd kilip digeri dip kilif oldugundada farketmez kullanabilirsin  ;)
EĞİTİM ŞART AGA..

VENOM

ustam smd nin sırt kısmının lehimlendiği yere, diğerinin orta ucu bağlanıyor sanırım, doğru mu anladım, smd nin s modelinin  bacak isimlerini bulamadım, :)

elektronik85

Dogrudur bacak baglantilarini eslestir drain gate source
EĞİTİM ŞART AGA..

VENOM

ustam çok teşekkür ederim, normal kılıftaki orta ucu smd nin sırt noktasına lehimleyeceğiz diye kafama yerleşti, dün hiç uyumadan akşama kadar ayaktaydım, erkenden uyumuşum, :) yine sabah erken saatlerden beri  arabayla ilgileniyorum. azıcık yoğunluk var. yardımın için tekrar teşekkür ederim :)

elektronik85

EĞİTİM ŞART AGA..

VENOM

malzemeyi aldım, parçacı soğutucu filan  dedi. 220 kılıfa soğutucu takmak gerekli midir,

VENOM

parçaları taktım, kasa çalıştı ama ekran yok, ram değiştirip deneyeceğim,

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious