Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Hammerhead

Başlatan ozooo, 05 Mayıs 2008, 18:07:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

EYVALLAH SAĞOL KARDEŞİM

Linkback: Ynt: Hammerhead

ozooo

s.a hayırlı geceler arkadaşlar Hammerhead op1 hazır resmi olan varsa ALLAHRIZASI İÇİN ELESİN ARKADAŞLAR BENİMKİ YARIMKALDI şemadan çogunu çıkaramadım kafam karıştı ltf yardımcı olun

erolunall

Erol
bazı  resimleri   var

http://thunting.com/geotech/forums/showthread.php?t=12782

buda  çeviri  için
http://translation.babylon.com/Turkish

yeni  çıkmış

Kolay  gele
Erol

spectrum05

ozooo

S.A ALLAHRAZIOLSUN arkadaşlar çok sagolun tşkederim

ozooo

s.a arkadaşlar devreyi yapıyorum fakat 49.9k lık metal filim drenci hiçbiryerde bulamıyorum yerine başka birşey koyamazmıyız birde aldıgım entegreler bunlar hangilerini kullanayım

M74HC221F1
HEF4066BP
74HC221AP
74HC123AP
TL072CP
LF357N
LF356N
NE553N
NE555P     

SİZİN DENEYİM VE BİLGİLERİNİZLE İNŞALLAH bizimde elimiz alışıp aklımız alacak sayenizde şimdiden tşk ederim arkadaşlar

keçelerli

slm ozoo 47k lık dirençte koyabilirsin ordaki direnç fazla önemli deil
ICL7660
74hc221
hef4066
tl072 TL082 HİÇ FARK ETMEZ
LF357 YADA 356 HİÇ FARK ETMEZ
NE555
BURDA önemli olan hangisini kullanıcağım deil bu yazdıklarının hepsini kullanabilirsin.
  ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM ben hammerla çok tek para avına çıktım , devrede 2 sorun var birincisi 7660 arıza yapıyor 4 kere ava çıkarsın 5 gün 7660 bozulur. bide bobini çok iyi ayarlamak gerekiyor ayarı kaçıyor tek parayı 35 cm çekerken 10 cm düşüyo mesafe ben hammerları yiğenlerime verdim  oyun oynuyolar   hammer oyuncak oldu
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

ozooo

Alıntı yapılan: keçelerli - 08 Kasım 2008, 10:58:17
slm ozoo 47k lık dirençte koyabilirsin ordaki direnç fazla önemli deil
ICL7660
74hc221
hef4066
tl072 TL082 HİÇ FARK ETMEZ
LF357 YADA 356 HİÇ FARK ETMEZ
NE555
BURDA önemli olan hangisini kullanıcağım deil bu yazdıklarının hepsini kullanabilirsin.
  ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM ben hammerla çok tek para avına çıktım , devrede 2 sorun var birincisi 7660 arıza yapıyor 4 kere ava çıkarsın 5 gün 7660 bozulur. bide bobini çok iyi ayarlamak gerekiyor ayarı kaçıyor tek parayı 35 cm çekerken 10 cm düşüyo mesafe ben hammerları yiğenlerime verdim  oyun oynuyolar   hammer oyuncak oldu

s.a sagol abi ALLAHRAZI OLSUN bilgilendirdigin için başladım birkere bitsin ondan sonra sizin gibi gilgili arkadaşların abilerin önerdigi bir devreyi yapacam herkezden ALLAHRAZIOLSUN

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious