Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

malzeme fiyatları hakkında...

Başlatan komple, 05 Temmuz 2019, 22:19:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

komple

Merhaba dostlar.[/size]    İlk önce kendimi tanıtayım.45 yaşına kadar elektrik,elektronikle alakam sadece ampul değiştirmek öteye gitmedi.taa ki plajda güneşlenirken bi kişinin su altı dedektörünle dalış yaptığını görene kadar.kişi ile konuştuğumda cihazı 2300 tl aldığını duydum ve yuh dedim (scuba tector)Daha öncelerden el yapımı dedektörler yapıldığını duymuştum ve en geniş kaynak olarak bu siteyi buldum.Tam olarak istediğim su altı dedektörünü bi hocamız yapmış ve paylaşmış.Kendisi ilede özelden iletişime geçtik çok yardımları oldu.harika bir insan.Esas konumuza gelicek olarak olursak bana malzeme listesi göndermişti kendisi.listeyi aldım ve a4 e bastım.türk sitelerine girip fiyatlarına baktım.yanlarınada notlar aldım fiyatlarını.Bugün izmir çankayaya gittim malzemeleri almak için.örnegin irf740 diye bişey internette ortalama 3.5 tl malzemecide 6 tl.ne555 diye bi parça 1 tl internette,malzemecilerde 2 tl.bc557 diye bişey internette 20 kuruş,malzemecide 50 kuruş.Bunun gibi 10 tane daha örnek verebilirim.3,5 dükkan gezdim hepside büyükler hepsinin fiyatı birbirine çok yakın.Heleki iş havya aleti,breadboard,yankeski,pil,akü,delikli plaket falan alırsanız fena öpüyorlar.Ben bugün öpüldüm bilerek kargoyu bekleme zamanım yoktu internetten alış yapsam.Sonuç olarak elektronik,elektirik malzemeleri yarı fiyatına bir çok internet sitesi evinize getiriyor 2 günde.Ben bi daha davosa gitmem pardon ben bidaha elektirik malzemecisine gitmem
Linkback: malzeme fiyatları hakkında...

VENOM

ustam öncelikle hoş geldiniz, hem kolay gelsin hem de bundan sonra kolay kolay bırakamazsınız, ben ilk dedektörümü yine T.E. forum sayesinde yaptım,dp2, yalan olmasın dirençlerin tamamı o zamanlar 7 tl civarı tutmuştu, plaketini 4 kere bastım, onda da eksiklikler vardı ama havya ile tamamladım ve çalıştırdım, o gün bu gündür buralardayız😀 ustalarımız bildiğini ve yardımını esirgemez,, dediğiniz gibi, fiyatlar maalesef bu şekilde ve artmaya devam ediyor, bu devreyi ilk aldığımda en pahalı parça 2.5 tl ile örf idi, şimdi aldığımda 5 tl olmuş,, netten  saış yapan siteler var ise ustalarımız yardımcı olacaktır. lise zamanından beri yaklaşık 20 yıldır aynı parçacıdan alışveriş yaparım,  yüklü alışveriş yapıldığı zaman fiyatı yuvarlama yapar ama çok fazla bişey de beklentim olmaz, az çok bellidir, size şimdiden kolay gelsin ben bu gece de plaket basacağım, dün g2ce birini basıp deliklerini açtım,, sıra 2. de inşaallah.  size kolay gelsin ustam.. saygı ve selamlar.
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious