Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Ardiuno ile ayırım yapıla bilirmi ardiuno ile bileğisin olan yardım

Başlatan Radar, 30 Haziran 2019, 01:57:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Radar

Basit bir pi(pals) cihazım var bu dedektörüme ardiuno ile metal ayırım ibresi yapmak istiyorum bileğisi olan Bilgi amaçlı fikri olan herkesten yazmasını rica ediyorum  ayırım neye dayanarak yapılıyor yazılım için yardım edecek herkeZe teşekkür ederim (EL ELDEN ÜSTÜNDÜR BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR)
Linkback: Ardiuno ile ayırım yapıla bilirmi ardiuno ile bileğisin olan yardım

UNIQUE - TA5DF

Foxy pi diye ararsan detaylı bilgi var. Arduino nano ile ayrımlı bir devredir. Konu ile ilgili bilgiler var sayfada

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TA5DF

Radar

Hocam  çok teşekkürler  peki kendi cihazıma uygulaya bilirmiyim

Radar

UNIQUE - TA5DF

https://acdc.foxylab.com/node/47

Sendeki devre nedir, bilmediğim için uyarmi birşey diyemem

TA5DF

Radar

Hocam 555 entegresiyle yapılan bir devre  var kit olarak da satılıyor ona uyarlamaya çalışıyorum  yardımcı olursanız  sevinirim

UNIQUE - TA5DF

Şema link vs var mı

TA5DF

Radar

Radar

UNIQUE - TA5DF

Foxy çift beslemeli ustam.  Paylaştiginiz şema ise tek beslemeli. Uymaz sanırım

TA5DF

Karadağ

Mono bobinde ayrım. Bunun bir ütopya olduğunu tasarladığım her pulse dedektörde gördüm malesef.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Radar

Karadağ Hocam bi yazılım için yardım edermisiniz en azından fero non fero şeklinde rakamsal değer gösteren bir şey olsa yeter yeni başladım ardiuno kullanmak istiyorum

Radar

Hocam çift beslemeli demişsinizde ardiuno ya hariçi bir besleme olduğu icinmi acba

Radar

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Radar

Hocam biliyorum ıb bfo vlf sistemler biçilmiş kaftan ayırmak içinde pi dedektörle en azından sitemi öğrenmek istiyorum bi yazılım konusunda  yardım ederseniz çok güzel olur sora sizin devrelerinizden yapmak istiyorum  ama önce  bu sistemde en azından elindekilerle bir şeyler olsun en azından kar amaçlı yapmıyorum elektronik elektronik mühendisliği okuyorum ve böyle bir platform bulunmaz bir nimet Hocam bi el atın en azından hevesim kırılmasın lütfen  😀😇

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: Radar - 30 Haziran 2019, 12:22:42
Hocam çift beslemeli demişsinizde ardiuno ya hariçi bir besleme olduğu icinmi acba
Yok hocam, 12 v verici kısım için, 5 v Arduino için , yani toplam 17 v ile çalışıyor ve ortak gnd +12  , bu yüzden olmaz.
Arduino yazmayı biliyorsanız ufaktan pulseln komutu , ADC çevrimleri ile okumalar yapmaya başlayın. Farklı metallerde farklı değerler alırsanız ayrım devresi yavaş yavaş ortaya çıkar

TA5DF

ahmettek

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: ahmettek - 02 Temmuz 2019, 16:51:07
ustam pulseln komutu ne için kullanılacak
Pozitif veya negatif sinyal genişliğini ölçmek için

TA5DF

Radar

Dp2 nin yazılımını ardiuno ya atabilecek kimse yokmu  yada dp2 gibi çalışacak kod yazabilen ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious