Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

PİNPOİNTER EL YAPIMI

Başlatan fikret196868, 23 Nisan 2019, 00:45:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fikret196868

temhem

Ustam elinize sağlık fakat forumun devre şemaları bölümüne paylaştığınız tüm içerikler yalnızca youtube linklerinden ibaret. Yaptığınız projeleri paylaşmanızın hepimiz için faydalı olacağını düşünüyorum.

Karadağ

Evet daha önceki konuda da yazmıştım. Şema pcb v.b. yayınlarsanız yanlış bir düşünceye kapılan olmaz. Ama sadece video ile insanlar konuyu farklı anlarlar.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

fikret196868

arkadaşlar şema ve yapım la alakalı bilgileri sizinle paylaşaçağım  ben bu videoları çekeli  1,5 sene oldu işimle alakalı zaman sorunum var   ramazan başında zamanım olacak dosyaları hex lay olarak  sizinle paylaşacağım

BuLutBey

Sanıyorum Devrenin çalışmasına göre  Şeması bu . 
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Karadağ

Bunu ben yapmıştım. Biraz mesafe sıkıntılı ve sürekli sıfırlama istiyor ama çalışıyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

BuLutBey

Alıntı yapılan: Karadağ - 24 Nisan 2019, 11:43:17
Bunu ben yapmıştım. Biraz mesafe sıkıntılı ve sürekli sıfırlama istiyor ama çalışıyor.

EVET USTA MESAFE SIKINTILI  AMA ÇALIŞIYOR 
DOSYALARI  PAYLAŞAYIM İSTEDİM BELKİ YAPMAK İSTEYEN OLUR
EĞER ŞEMA BUYSA FİKRET USTAM ONAYLIYORSA DOSYALARI  YÜKLÜYORUM. ARAMA BOBİNİ YERİNE KÜÇÜK 500uh ENDÜKTANS BOBİNİ BAĞLANDIĞINDA PİNPOİNTER OLARAK KULLANA BİLİRSİNİZ

https://yadi.sk/d/cVCMUdOsPBNGmg
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

fikret196868

EVET ARKADAŞLAR  BULUTBEY ARKADAŞIMIZ DOĞRU ŞEMAYI PAYLAŞMIŞ TEŞEKUR EDERİM  SADECE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN  9 VOLT  BESLEME YERİNE  3,8 VOLT BESLEME YAPIYORUZ AMPERİ YÜKSEK CEP TELEFONU BATARYASI KULANMANIZI ÖNERİRİM     SUREKLİ SIFIRLAMA OLAYINI AŞMANIN YOLU  BAŞLIKLA ALAKALI  SARDIĞIMIZ BOBİN TELİNİN BİRBİRİ ÜSTÜNE GELEN KISIMLARINI  TELLERİN HIÇ BİR TİTREŞİME MARUZ KALMAMASI İÇİN  TESTLERDEN SONRA EPOKSİYLE DONDURMANIZI ÖNERİRİM TITREŞİMLERİ ENGELEMEK İÇİN  [/size]

fikret196868

arkadaşlar karadağ arkadaşımıın dedediği gibi  bu devrede  sürekli bir sıfırlama olayı var  işin asıl kısmı başlık  başlık iyi olmasa bu devre kullanılması  çok zor sürekli bir sıfırlama olayı yaşarsınız  ince bobin teli kulanmanızı sarım turlarını net ayarlamanızı (sizin derenize uygun sarım turu) çünkü farklılık gösteriyor    testlerinizi  tamamladıktan sonra epoksiie dondurmanızı öneririm ozaman sıfırlama olayını tamamen kaldırmış olursunuz

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious