Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Ücretsiz T1 Tek Para Dedektörü. Tamamen Beleş :)

Başlatan Karadağ, 22 Nisan 2019, 11:03:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keçelerli

Smooth yapma kardeşim böyle bence üzme kendini bedava cihaz için 😂😂 sen alacaksın bu hediye cihazı şimdiden güle güle kullan
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

wtrk

Bence konuda Onur ustanın da popülerlik açısından videoda olması nedeniyle grupta paylaşması lazım, videonun başrolünde o var :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

smootH

Kecerli ustam konunun başında söylediğim gibi gitmeyecektim çekilişe ama baktım katılmak istemiyorlar ben katıldım artık daha ne yapayım.

smootH

Gece yurt dışı siteleri arastiracam oralarda paylaşan onur usta baya ünlü olur :)

onur600

Alıntı yapılan: wtrk - 26 Kasım 2020, 21:20:43
Bence konuda Onur ustanın da popülerlik açısından videoda olması nedeniyle grupta paylaşması lazım, videonun başrolünde o var :)
Ben yaş haddinden emekli oldum
Alıntı yapılan: smootH - 26 Kasım 2020, 22:24:46
Gece yurt dışı siteleri arastiracam oralarda paylaşan onur usta baya ünlü olur :)
:)
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

wtrk

Alıntı yapılan: onur600 - 26 Kasım 2020, 22:30:55
Alıntı yapılan: wtrk - 26 Kasım 2020, 21:20:43
Ben yaş haddinden emekli oldum
Geçen dağ başında kış günü araba itiyordun :) takipçiniz
Bi el atıver :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

smootH

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious