Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Ücretsiz T1 Tek Para Dedektörü. Tamamen Beleş :)

Başlatan Karadağ, 22 Nisan 2019, 11:03:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

hay maşallah :) O zaman T1 kartları dizgiden çıkınca bu işi halledelim.
Linkback: Ynt: Ücretsiz T1 Tek Para Dedektörü. Tamamen Beleş :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

smootH

Tamamdır Hüseyin ustam. Sabırsızlıkla bekliyorum  >:D  herkese teşekkürler.

wtrk

Vallahi helal olsun smooth kardeşim.
Programın gelişimini tetiklediğini için bir çekiliş hakkı rica ediyorum :)
Gerçi smootha karşı şansımız yok ama maksat yarışmak olsun :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

smootH

Benim için problem değil ustam. Karadağ ustam uygun görürse neden olmasın.  ;)

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

wtrk

Abi tek cihaz mı çekilişe sunuyorsun , smooth ustanın kazanması garanti :) benim hakkım yok gibi
NoBodY CaN StoP Me.!!!

smootH

Wtrk ustam emek var bir sonraki çekilişe inşallah sana yardımcı olurum  ;)

smootH

Karadağ

Üşenmedim paylaşım yapılan linkleri teker teker kontrol ettim. Paylaşımların %95 i kaldırılmış. Kaldıranların %99 u Türk siteleri. Buradan da şunu anlıyoruz, Türkün en büyük düşmanı yine Türk. Bu çekememezlik, bu kıskançlık nedir arkadaş anlamıyorum. Hele şu define siteleri yok mu, yatacak yerleri yok bazılarının...

Velhasılı, doğal olarak onlarca paylaşım yaptığı için onlarca çekiliş hakkı elde eden smooth kazanmış bulunmakta arkadaşlar. Fakaat benim bir isteğim daha var :)

Yabancı gurup ve sayfalar olmak koşulu ile smooth kardeşimizden bi 10 paylaşım daha istiyorum. Bu da kadayıfın kaymağı olsun  :)

Saygılar

Suta35

Eh bize de tebrik etmek düşer.. Tebrikler usta güle güle kullan nasibin bol olsun

SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smootH

Alıntı yapılan: Karadağ - 14 Mart 2021, 01:03:40
Üşenmedim paylaşım yapılan linkleri teker teker kontrol ettim. Paylaşımların %95 i kaldırılmış. Kaldıranların %99 u Türk siteleri. Buradan da şunu anlıyoruz, Türkün en büyük düşmanı yine Türk. Bu çekememezlik, bu kıskançlık nedir arkadaş anlamıyorum. Hele şu define siteleri yok mu, yatacak yerleri yok bazılarının...

Velhasılı, doğal olarak onlarca paylaşım yaptığı için onlarca çekiliş hakkı elde eden smooth kazanmış bulunmakta arkadaşlar. Fakaat benim bir isteğim daha var :)

Yabancı gurup ve sayfalar olmak koşulu ile smooth kardeşimizden bi 10 paylaşım daha istiyorum. Bu da kadayıfın kaymağı olsun  :)

Saygılar
Teşekkür ederim Karadağ ustam. Paylaşım yaparken bende çok yaşadım onlarca kişiye teker teker laf anlattım yeri geldi tartışmaya girdim meyve veren ağacı tasliyorlar ustam bunu hepimiz biliyoruz. Yabancı sitelerde paylaşıma devam ederim gerek arka planda kalmış paylaşımlarını ön plana alırım gerek yeni paylasimlar yaparım. Herşey için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun.

smootH

Alıntı yapılan: Suta35 - 14 Mart 2021, 02:33:30
Eh bize de tebrik etmek düşer.. Tebrikler usta güle güle kullan nasibin bol olsun

SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim ustam Allah razı olsun.

smootH

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious