Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

metal dedektörü tavsiyesi

Başlatan maynipoh91, 08 Mart 2019, 23:07:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maynipoh91

Ustalarım yardıma ihtiyacım var  forumdaki birkaç şemayı denedim lakin başarısız oldum aynı şemayı herkez farklı farklı yapmış .
Konunun altına 20 tane şema atılmış her biri birbirinden farklı açıklayıcı bir şema bulamadım, detaylı şemalar komplike cihazlar için konulmuş sadece .
Net çalışan bildiğiniz bir devre varmı ? net calışandan kastım şemanın aynısını yapınca çalışan .
Devreyi yapıyorum çalışmıyor altındaki yorumları okuyorum çalışmadı şu direnci değişirdim, şunu iptal ettim, bunu taktım , vb yolları izliyorum plaket
kalbura dönüyor uğraşlarım boşuna gidiyor.
Yüzeysel tarama için 10-15 cm den 1 tlyi bulabilen basit bir devre arıyorum ayırıcı özelliği yada ekranı olmasına gerek yok .
Bana önerebileceğiniz şema var ise tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler...
Linkback: metal dedektörü tavsiyesi

asahin58

maynipoh91

hayır ayrım yada ekran gerekmiyor sadece çalışan basit bir devre arıyorum

UNIQUE - TA5DF

TA5DF

asahin58

surfmaset pi ben de yaptım ve hiç fena değil ben hem uzun olan hem de kare olan devreyi yaptım benim tavsiyem kare olan bu devredir.

BuLutBey

Alıntı yapılan: ertuğrul_yıldız - 11 Haziran 2019, 21:34:13
metal dedektör sistemlerinin lideri ve internetin hakimi nokta dedektör firmasıdır. Benim anlamadığım şu değişik isim ve markalar altında hepsi nokta dedektör firması..

www.dedektorburada.com/
www.noktadedektor.com/
www.define-dedektoru.net/
www.depardedektor.com/
www.dehadedektor.com.tr/

bu firmaların isimleri farklı fakat hepsi nokta dedektöre aitler. nedir bu duru her yeri işgal etmişler.

Açıkça reklam yaomayı dene. Gizli saklı kendini uyanık zannetme. Böyle şeyler seni yüceltmez düşürür. Herkesi kendin gibi sagmı sanıyorsun
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

ekol71

Alıntı yapılan: ertuğrul_yıldız - 11 Haziran 2019, 21:34:13
metal dedektör sistemlerinin lideri ve internetin hakimi nokta dedektör firmasıdır. Benim anlamadığım şu değişik isim ve markalar altında hepsi nokta dedektör firması..

www.dedektorburada.com/
www.noktadedektor.com/
www.define-dedektoru.net/
www.depardedektor.com/
www.dehadedektor.com.tr/

bu firmaların isimleri farklı fakat hepsi nokta dedektöre aitler. nedir bu duru her yeri işgal etmişler.

Ne kadar dandik mal varsa bu nokta dedektörde 😁 uzak dur bence

Kerasus28

Üstadlarım üncelikle s. Aleyküm surfmaset pi devresini yapmak istiyorum buelektronik parçaları nerden veya hangi siteden tedarik edebilirim yardımcı olursanız sevinirim😊
KÜN FE YEKÜN...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious