Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Kral-Kraliçe Mezar yığma tepe+yılan işaretli kaya+oyma üçgen işretli kaya üstadl

Başlatan armgdnnn, 17 Ocak 2019, 16:58:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

armgdnnn

Kral-Kraliçe Mezar yığma tepe+yılan işaretli kaya+oyma üçgen işretli kaya üstadların analizini bekliyor,
not: bazı çekimleri örneğin yığma tepe grid yapamadım ama voxlerde görünüyor
şimdiden teşekkürler

Linkback: Kral-Kraliçe Mezar yığma tepe+yılan işaretli kaya+oyma üçgen işretli kaya üstadl

Ankebut

armgdnn sağlam bir yorum yapabilmek için çekim yaptığın yerin yüzey fotosuda önemli mesela sarılmış yılanlar var diyorsun bunun neresinde çekim yaptın topraktamı kayanın durumu nasıl kaya üstümü çekim yaptın. Kendimi çok zorlayarak yarı kaya yarı toprak üzerinde çekim yaptığını düşünüyorum. Ayrıca çekim yaptığın yerlerin ebatları da önemlidir bu bilgileri bizlere vermeden yorum beklemek faydasız olur. Yada benim açımdan bu şekildedir yani tüm veriler önem arz eder.

armgdnnn

hepsinin fooğraflarını buraya yukleyeceğim gece allahın izniyle ayrıntılarıda yazacağım

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious