Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

DELTA PULSE 3S 3D MAGNOMETRE

Başlatan muscan, 04 Aralık 2014, 12:27:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muscan

MERHABA ARKADAŞLAR BEN DPS3 MAGNOMETRENİN SÜZGEÇ AYARLARI VE RENKLENDİRME AYARLARI NALSIL OLMASI GEREKİYOR.STANDARTI NEDİR ACABA?
Linkback: DELTA PULSE 3S 3D MAGNOMETRE

Karadağ


Merhaba,


Manyetometrenin kulanım klavuzunu ekledim. Bir göz atarsanız faydalı olur. Renklerde yada süzgeçlerde bir standart yoktur. Renklerde em soldaki renk en düşük algılamayı, en sağdaki renk ise en yüksek algılamayı bildirir. siz eğer yüksek algılama yani metali kırmızı görmek isterseniz an sağ rengi kırmızı, mor görmek isterseniz mor ayarlarsınız. Diğer renklerde de durum aynı seçim size kalmış. Süzgeçlerde ise çekim sırasında mutlaka kapalı tutun. Sonrasında eğer bir sinyali güçlendirmek istiyorsanız güçlendirir yada silmek istiyorsanız silersiniz.


Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious