Merhaba arkadaşlar. Negatif iyon dedektörünün similasyonunu yaptım. Ancak anlam veremedim . Tx 1-5 hz. Alıcı 1khz arası çalışıyor . Daha üst frekansları geçirmiyor. Sanırım burada toprak altına inmek için düşük frekans tercih edilmiş ve ayrıca bu çalışma yüksek gerilimdende fena etkilenebilir gibi gözüküyor..... Sizce bununla igili yorumlarınız nedir? [/size]
Merhaba arkadaşlar. Negatif iyon dedektörünün similasyonunu yaptım. Ancak anlam veremedim . Tx 1-5 hz. Alıcı 1khz arası çalışıyor . Daha üst frekansları geçirmiyor. Sanırım burada toprak altına inmek için düşük frekans tercih edilmiş ve ayrıca bu çalışma yüksek gerilimdende fena etkilenebilir gibi gözüküyor..... Sizce bununla igili yorumlarınız nedir?
Sorun var sayfada sanırım. Bilgileri yazamıyorum.
yazmışsınız ama yazı boyutu küçük kalmış. Ben düzelttim.
Negative İon Dedektörün Alıcı katı max. 1Khz kadar çalışıyor demişsin , bence bu band genişliği yeterlidir, çünkü İyonlar genellikle taşınmak için Schuman Rezonans Frekansını (Dünya frekansını ) kullanırlar o da ''Hz'' ler civarındadır. Bu alıcı katı genel hertür İyonu almak için tasarlanmış.