Teknoloji Ekibi

Bit Pazarı => Bit Pazarı! => Konuyu başlatan: dimboz - 15 Mart 2012, 11:28:43

Başlık: Satılık ve veye Takas PIM-2 kutulu vaziyette.
Gönderen: dimboz - 15 Mart 2012, 11:28:43
S.a arkadaşlar elimde bir adet PIM-2 var kutulanmış vaziyette bobin bobin telinden ve kalıp içersinde sadece tutma kolu ve sapı başka proje kullanmak için kendime ayırıyorum cihazdan memnumun sadece karadağ ustanın dp3 projesini yapmak için malzeme parası çıkması için yok uygun fiyata vereceğim veya güzel çalışan bi vlf cihazla takas ta edebilirim kutulu olması önemli değil ben yine kutulu olarak gönderirim.saygılar.

05443278819.
Başlık: Ynt: Satılık ve veye Takas PIM-2 kutulu vaziyette.
Gönderen: tivos - 15 Mart 2012, 11:55:47
Usta
cihazın resimlerini yayınlarmısın.birde ne kadar istiyorsun.kolay gelsin...
Başlık: Ynt: Satılık ve veye Takas PIM-2 kutulu vaziyette.
Gönderen: Bathonea - 15 Mart 2012, 18:38:57
kısıtlı kullanım cihazmı fiyat ne istiyorsunuz ? büyük başlıkla arazide hareketli denedinizmi metaller kaç cm den çekiyor ?

hayırlı satışlar
Başlık: Ynt: Satılık ve veye Takas PIM-2 kutulu vaziyette.
Gönderen: dimboz - 16 Mart 2012, 09:48:13
s.a ustalar arazide denedim kullandım küçük başlıkla arazide bazı ötmeler oluyor ancajk buyuk başlıkla bu söz konusu değil ewt cihaz sınırlı kullanım ama 500 olarak sıfırlayıp göndereceğim fiyata gelince malzeme parasına vereceğim amacım yeni proje için destek sağlamak ilgilenen olursa telden görüşelim resimleri dijital makina ayarlayın koyacağım herkeze kolay gelsin bu arada vlf bi cihazlada takas ta yapabilirim ilgilenen olursa.
Başlık: Ynt: Satılık ve veye Takas PIM-2 kutulu vaziyette.
Gönderen: Bathonea - 16 Mart 2012, 18:43:53
özgür kardeşim büyük başlıkla performans değerlerini yazarmısın , fotoları bekliyoruz.
Başlık: Ynt: Satılık ve veye Takas PIM-2 kutulu vaziyette.
Gönderen: dimboz - 16 Mart 2012, 23:41:29
usta tam çok atrıntılı bi test ypmadım ama 1,5 cm hava çaydanlığı çok rahat aıyo.