arkadaşlar deltada hiç ses yok yanlız reset tuşuna bastığımda sesi çıkıyor.böyle bir problem yaşayan oldu mu sebebi ne olabilir.
4066 lı devrelerinizde sorun olabilir. Gönderme devrenizin çalıştığına emin olun. D7 opampının çıkışlarında bobine metal yaklaştırıldığında gerilim değişimleri olması gerekiyor. Devrenizi açık şemeya bakarak kontrol edin, kısadevre kontrolü yapın.
teşekkürler elbombacı dediğin yerleri gözden geçirim.
arkadaşlar...benim cihazımdada ses problemi var sesi çok az çıkıyor neden olabilir acaba...
ses potunu bi kontrol et
deltayla 1 haftadır uğraşıyorum bütün entegreleri değiştirdim dirençlerin değerlerini kontrol ettim, transistörleri ölçtüm, yolları ölçtüm, bütün elemanları kontrol ettim bir türlü çalışmadı lcd ekran çok iyi çalışıyor ama cihazdan duyulmayacak kadar ses çıkıyor bazen???? başına gelen varmı ilkmiyim çok merak ediyorum?
sayın anfici arkadaşım
benim cihazda da aynı problem oldu ses potunun sağ yanındaki 2.2 ohm direnci yanlışlıkla 2.2k kullanmıştım dikkat et sende de aynı problem olabilir.