Teknoloji Ekibi

Metal Dedektörleri => Sorular ve Cevaplar => Konuyu başlatan: ugur10 - 23 Ekim 2019, 16:59:07

Başlık: VLF mi PULSE mı yardım lütfen.
Gönderen: ugur10 - 23 Ekim 2019, 16:59:07
Selamlar sayın üstatlar.Yazıların hepsini okuyup anlamaya çalıştım ama herkes kullanacağı alana göre değişik bir sistemi öneriyor sanırım.İlk defa dedektör kullanacak biri olarak ( genel itibariyle tek tek diyelim ) hangi tip almalıyım?Bir arkadaşım VLF dedi. Diğeri Pulse. Açıkçası kafa çok karıştı.
Başlık: Ynt: VLF mi PULSE mı yardım lütfen.
Gönderen: ugur10 - 23 Ekim 2019, 17:22:48
Selamlar sayın üstatlar.

Yazıların hepsini okuyup anlamaya çalıştım ama herkes kullanacağı alana göre değişik bir sistemi öneriyor sanırım.

İlk defa dedektör kullanacak biri olarak ( genel itibariyle tek tek diyelim ) hangi tip almalıyım?Bir arkadaşım VLF dedi. Diğeri Pulse. Açıkçası kafa çok karıştı.
Başlık: Ynt: VLF mi PULSE mı yardım lütfen.
Gönderen: Kürşat - 23 Ekim 2019, 19:36:15
T1 vlf almani oneririm ustam  yeni kullanicilara genelde tavsiyem t1  pulsede ayrim olmadigi icin sevkin kirilabilir  kafaniza takilan soru olursa kisisel ileti gonderebilirsiniz
Başlık: Ynt: VLF mi PULSE mı yardım lütfen.
Gönderen: ugur10 - 24 Ekim 2019, 10:17:40
Kürşat ustam, tavsiyen için çok teşekkür ederim.
Birşey daha danışsam; Makro Racer 2 dedektörü de VLF ler için de bayağı övüyorlar. Bunun hakkındaki fikriniz nedir acaba?
Bu arada T1 e de hemen bakmaya başlıyorum :)


Saygılarımla..
Başlık: Ynt: VLF mi PULSE mı yardım lütfen.
Gönderen: şenoluluer - 24 Ekim 2019, 13:33:22
vlf tek para icin ayrımı iyide ondan pulsede ayrıma güvenilmez ama pulse derin dedektörüdür buna göre karar ver derim.