Gönderen Konu: Turkıye sartlarında pdk sını calıstıra bılen varmı ?  (Okunma sayısı 1152 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ismail344

• Yüzbaşı
  • www.teknolojiekibi.com
Turkıye sartlarında pdk sını calıstıra bılen varmı  calıstıra bılen nasıl calıstıryor hangı frekans kullanılıyor ? demıre bıle otmesıne razıyım calıssında ? bu ısle ugrasanlara faydalı olacagını dusnuyorum bırı 60 khz demıs bunun net acıklaması yapa bılecek  varmı .?

Çevrimdışı ismail344

• Yüzbaşı
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Turkıye sartlarında pdk sını calıstıra bılen varmı ?
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2022, 12:16:49 »
iş goren bir pdk lrl ne ısa bi açıklama yapacak kısı varmı hayal olmasın ornek 60 khz anten cıkısı yla bellı havalarda nem su bu sıcaklık bu hava sartlarında bu kuraklık ta ceker v.s bi acıklama net ?

Çevrimdışı ismail344

• Yüzbaşı
  • www.teknolojiekibi.com
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2022, 12:19:17 »
yorum gelmezse demek kımse calıstıramamıs anlamına gelıyor bos yere ugrasmayın dedoktor felan yapın .cvı mıvı bı sey cıkar bosa kurek sallamamıs olursunuz nalda ıdır );

Çevrimdışı Karadağ

• Global Moderator
  • General
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2022, 13:00:21 »
Ben 20 senedir definecilikle uğraşıyorum. Daha gerçek manada çalışanını elime almadım :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler…

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Çevrimiçi Ankebut

• Yarbay
  • **
  • www.teknolojiekibi.com
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2022, 17:00:39 »
james randi vakfı bu tür cihaz yani lrl tarzı bir cihaz getirene çalışana tam  bir milyon dolar ödül teklif etti hiç kimse bir tane cihazını bile denemeye götürmedi, bütün büyük firmalar dahil buna, yani boş iş tabi şu anki sistemlerle boş, belki ilerde başka bir sistem geliştirebilirler. Belki toprağa elektrik akımı verince demir tarzı metaller manyetik alan fazla yayabilirler yani manyetometre tarzı cihazlarla bu şekilde uzaktan tespit edilebiir mesafe belki artabilir. Yani bir ihtimal diyorum.  8)

Çevrimdışı ismail344

• Yüzbaşı
  • www.teknolojiekibi.com
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2022, 14:29:39 »
amator pdk ler calıstıgını vıdeolarda goruyoruz 4 5 metreden cekıyorlar ama adam diyorkı yere gumus gomun tuz suyu bı seyler dokun dıyor 3 4 ay bekleyın dıyor ondan sonra kalıbre  sınyal almaya bakın cıgazdan dedıgı mantıklı bundan su anlam var test alanı cıgaz gecmeden cıgaz hıc bı ıs gormez kalıbre gerektırı yo az da olsa bı umut var ) ; Ben sorunun alıcı kısımda oldugunu dusunuyorum mıgro sınyallerı ıyı yakalıyamıyor orda fılıtre uygun frekansı alabılır ); gene sacmaladık .

Çevrimiçi Ankebut

• Yarbay
  • **
  • www.teknolojiekibi.com
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2022, 15:08:43 »
Vallahi YouTube videolarda adam uçuyor olarak da görünüyor yani videolara pek güven olmaz en güzeli canlı olarak test etmektir şu ana kadar da yapılan cihazların testlerinde hiçbir başarı elde edilememiştir yaptığını zanneden kişiler de sadece kendini kandırmaktır algılamanın Real bir ölçüm aletiyle desteklenmedigi hiç bir cihaza güven olmaz.saygilar

Çevrimdışı ismail344

• Yüzbaşı
  • www.teknolojiekibi.com
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2022, 16:01:01 »
Aynen Oyle ustam Olcme ısı Olmadan gercek altına sınyal verdırtmeden gozunden gormeden bu cıgaz ıs gorur demek olmıyan bir şeyın pesıne dusmek ten baska bırsey degıl . 

Çevrimdışı ismail344

• Yüzbaşı
  • www.teknolojiekibi.com
« Yanıtla #8 : 12 Mayıs 2022, 22:07:25 »
20 25 sene evvelı cok ufak yuzuk Kaybolan yerde Sınyal alabıldım 1 metreden alonso pdk calısıyor ama oyle uzak mesafe değil ben kendı kafamdan guclu fılıtre yaptım bobınsız nca onla sınyal albıldım fılıtre bc546 ıle yaptım zırt pırt otmuyor gayet dengelı calısıyor cubuk anten  tabı bobınle sınyal almadım yalan yok alan tarama olarak guzel calısıyor Bakalım Mıneoro fg90 samasınıda yaptım o bakalım ne dıcek gozumle gormesem ınanmıcaktım denılenler doğruymus ısın puf noktası sınyal cıkıs mekanızması test alanı sart yoksa dudukl bı tencereden farkı kalmaz dedıklerı gıbı gı sarzlı pılle kullanılmaz bunlar hıkaye performansı bıraz duser tabı ama ıyı beslemeyle hallanuluyor hepten umutsuz degıl amma cok fazlada umut yok 1 2 metre yanı kupe belkı 5 10 etreden cevap verır tabı gomu eskıledıkce cekım fazlalasıyor İyon gercek tabı bunu ınkar edemyız topragı kazdımmı cekım dusuyor bunun tercubesınıde yasadık gozumuzle gorduk .

Çevrimdışı humhum

• Yüzbaşı
  • humhum
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2023, 14:01:56 »
Turkıye sartlarında pdk sını calıstıra bılen varmı  calıstıra bılen nasıl calıstıryor hangı frekans kullanılıyor ? demıre bıle otmesıne razıyım calıssında ? bu ısle ugrasanlara faydalı olacagını dusnuyorum bırı 60 khz demıs bunun net acıklaması yapa bılecek  varmı .?

Türkiyede ise  Var , Bir tek ben varım başkası da olmayacak , çünkü incelikleri ve ayarları aşırı zor aylar alıyor , kesinlikle Demir almaz , bunu yıllar evvel yapmıştım şimdi artık AR-GE yapmıyorum bu konularda ,  yatıklarımın  Videoları
            Çok uğraşıp araştırma yaparsan senin de Başaracağına inanıyorum , ama çok fazla bilgi ve tecrübe gerekiyor .

Çevrimdışı smootH

• Yüzbaşı
  • www.teknolojiekibi.com
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2023, 14:16:35 »
Doneleri varmı belki bizde ugrasiriz merek uyandırdı ustalarım.