Gönderen Konu: Sitedeki ünvan ve ayrıcalıkları kaldırmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 1397 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zanos

• Administrator
  • Yüzbaşı
Arkadaşlar sitedeki Ünvarları kaldırmayı ayrıcalıkları kaldırmayı düşünüyorum. İlk zamanlardaki gibi modluğu da kaldırmayı düşünüyorum. Herkes eşit olsun yazan yazdığı kadarınca üstte olsun diye düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

Çevrimdışı UNIQUE - TA5DF

• Administrator
  • Binbaşı
  • TA5DF
    • www.teknolojiekibi.com
Ünvan siteye ne kadar fayda sağlıyor, yada ünvanlar olmadan ne kaybederiz?
Ünvanların zararı var mı, ya da ünvanlar ne kazandırıyor? sorularına verilecek cevaplarla çabuk sonuca ulaşırız.
  * kendimce cevap vereyim ünvanlar siteye zarar veriyor çünkü mesaj sınırını aşmak veya ünvan almak için her konu altına saçma sapan yorum yazanlar oluyor....
  * ünvanlar sitede daimi olarak bulunan bir kitle oluşturuyor bence, bu açıdan faydalı
TA5DF

Çevrimdışı Zanos

• Administrator
  • Yüzbaşı
Benim demek istediğim usta ya da moderatör gibi ünvalnar. Herkes dümdüz olsun diyorum.

Çevrimdışı acemi-usta

• Binbaşı
  • *
  • www.teknolojiekibi.com
belki konuyu tam algılamadım ama anladığım kadar yazayım köklü üyelerden uluşan ünvanlar dursun bence siteye faydalı eşitlik kunusunda  bi sıkıntın ben görmedim  şuvar bilgi ve yardımlaşmada başarı veren arkadaşlara sorumluluk verilmesi siteyi geliştirir sonuç iyide olsa kötüde olsa güzelbi aile oluşmuş binlerce siteden daha ilerici birsite haline gelmiş bu ailenin birbirine verdiği değerden gelen bir ilerleme teknoloji ekibi değerli bir paylaşım sitesidir değeri arttıranda ustalarına verdiği değerden dir  tam tersine birazdaha ünvan konusunu geliştirin  dostane fikrim bu yinede siz bilirsiniz
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Çevrimdışı Zanos

• Administrator
  • Yüzbaşı
Bu durum yeni site üyelerinin siteye adapte olmasını engelleyen bir durum. Eskiler de zaman zaman kantarın topuzunu kaçırıyorlar yenilere karşı. O nedenle Ben ünvanları tamamen kaldırmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı acemi-usta

• Binbaşı
  • *
  • www.teknolojiekibi.com
siteye adapte eden yeni fikirler yeni sunumlar fikir paylaşıyoruz ünvan çısından söylemiyom  ciden yeni ürün ihtiyacı ya bir üye bu benim yapa biliyorum kendim yaptım gibi sunumlar üyeleri adapte eder uzun zamandır hep aynı tablo var buda üyeleri başka arayışlara yönlendiriyor saygılar
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Çevrimdışı Ankebut

• Yarbay
  • **
  • www.teknolojiekibi.com
Eski üyelerin yeni üyelere karşı yaptığı hatalar varsa tabiki öncelikle bunu yapan kişiler bedelin ödemelidir.
Rütbe hoş duruyor ama bir faydası varmı sanmıyorum, zararı varmı sanmıyorum. Sadece siteye renk katıyor.
Türk toplumu asker kökenli olduğu için yüksek rütbe görünce saygı gösteriyor. Askerlik psikolojisi >:D
Rütbe alcam diyede kim boş mesaj atmak ister bilemiyorum ama rütbe siteye zarar veriyorsa tabiki kaldırılsın.
Mesela bencede bit pazarında ürün satma kotası 50 mesaj kalkmalı çünkü ürün satmak için herkes
50 tane boş mesaj atıyor siteye diye düşünüyorum. Bu konuda fikirleri olan varsa açıklayabilir.
Saygılar

Çevrimdışı Zanos

• Administrator
  • Yüzbaşı
ben askeri rütbe değil de usta, söz sahibi gibi ünvanları demek istedim.