Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

basit dedektörü yükseltmek istiyorum yardım lütfen.

Başlatan SefaCanpolat, 02 Ağustos 2018, 16:33:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SefaCanpolat

Merhabalar, bitirme projesi için yaptığım otonom bir araçta metal dedektör ile diğer arabaları tanımlayacak bir devre yapmaya çalışıyorum. İnternette bulduğum bir devreyi eke koyuyorum onun kullandığı bobin 10cm çapta 6v ile çalışıyor. Ben 12v ile 22cm çaplı bir bobin uyarlaması yapılabilir mi? Bilen kişilerin yardımını bekliyorum. Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekkürler.


Not: Ekteki devrede arduino kullanılıyor ben ona NodeMCU kartına uyarlayacağım ancak devre kısmında sorun yaşadım.
Linkback: basit dedektörü yükseltmek istiyorum yardım lütfen.

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

SefaCanpolat

abicim fiyat performans oranına bakarak diğer sensörler ile işbirliği olarak düşündük zaten. olup olmama kısmını geçtik metal dedektör olması gerekiyor. 170 küsüre yaptık ve çalışıyor sorunsuz şu anki amacım fiyatı düşürmek. Bu devre yükseltilebilir mi?



Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious