Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Voxler Geliştirme hakkında

Başlatan wtrk, 05 Ağustos 2015, 10:27:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wtrk

Arkadaşlar merhaba.
Golden Software firması geliştirme ekibi, elimizdeki rezistivite, manyometre yada gradiometre cihazlarından alınan dataları bir sonraki versiyonda eğer desteklemedikleri dosya türü varsa çeşitli örnekleri ile gönderdiğimiz taktirde yeni versiyonda ekleyebileceklerini bildirdiler.

Bu kapsamda elinde farklı cihazlarla alınmış farklı dataları olan arkadaşlar bu başlık altında paylaşırlarsa, bizde kendilerine iletir, yaptığımız cihazlardan aldığımız dataları kaliteli bir uygulama ile görselleştirebiliriz.
Yahutta kendiniz direkt olarak kendilerine iletebilirsiniz.

Linkback: Voxler Geliştirme hakkında
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Buna gerek kalmadı :) Ben bizim programa voxler için çıkış koydum :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Ağustos 2015, 13:47:48

Nası yani ustam ??
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Alıntı yapılan: wtrk - 05 Ağustos 2015, 13:55:27

Nası yani ustam ??

Yani bizim cihazla yapılmış bir çekimin datasını voxlerde açılacak şekilde kaydediyor program. Siz de datayı voxlerde açabiliyotsunuz :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Ağustos 2015, 13:59:31
Alıntı yapılan: wtrk - 05 Ağustos 2015, 13:55:27

Nası yani ustam ??

Yani bizim cihazla yapılmış bir çekimin datasını voxlerde açılacak şekilde kaydediyor program. Siz de datayı voxlerde açabiliyotsunuz :)

Varsa hali hazırda çekilmiş bir örnek paylaşabilirmisin ustam ???
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Bu bizim cihazla burada dükkanda deneme için çekilmiş bir datanın kaydedilip voxlerde açılmış hali :)

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Ağustos 2015, 14:24:53
Bu bizim cihazla burada dükkanda deneme için çekilmiş bir datanın kaydedilip voxlerde açılmış hali :)

Datayı paylaşabilirmisin ustam peki ??
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Alıntı yapılan: wtrk - 05 Ağustos 2015, 14:26:33
Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Ağustos 2015, 14:24:53

Datayı paylaşabilirmisin ustam peki ??

Diğer PC başına geçtğimde gönderirim.

nişancı

Datalari zati voxler acıyordu , ama yinede denemek gerek belki daha iy olabilir olçeklendirilmesi ve z ekseni ,peki bunun için programı tekrarmı kurmak gerekli veya başka Bi yolu varmı huseyin bey

Karadağ

Alıntı yapılan: snaypır - 05 Ağustos 2015, 15:40:26
Datalari zati voxler acıyordu , ama yinede denemek gerek belki daha iy olabilir olçeklendirilmesi ve z ekseni ,peki bunun için programı tekrarmı kurmak gerekli veya başka Bi yolu varmı huseyin bey

Voxlerde data sıralaması farklı. Açsa bile alakasız bişey çıkar. Şimdiki kaydedilen datada sıralama voxlerin istediği şekilde. Bu nedenle olması gerektiği gibi çıkıyor. Bunun için programın yeni versiyonunun kurulması lazım. Ben şu anda hastane işleri ile uğraştığımdan programın kur dosyasını daha yapamadım. İlk fırsatta kur dosyasını yapıp millere mail atacağım.

nişancı

Alıntı yapılan: Karadağ - 05 Ağustos 2015, 15:45:27
Alıntı yapılan: snaypır - 05 Ağustos 2015, 15:40:26

Voxlerde data sıralaması farklı. Açsa bile alakasız bişey çıkar. Şimdiki kaydedilen datada sıralama voxlerin istediği şekilde. Bu nedenle olması gerektiği gibi çıkıyor. Bunun için programın yeni versiyonunun kurulması lazım. Ben şu anda hastane işleri ile uğraştığımdan programın kur dosyasını daha yapamadım. İlk fırsatta kur dosyasını yapıp millere mail atacağım.

Ustam kolay gelsin ,tekrar gozunuz aydın ,enkısa zamanda bekliyoruz.

Mustafa-

GoldenSoftware Voxler v3.3.1843

https://yadi.sk/d/X-3oiRO6kYmmu

wtrk ustam son versiyon için kürekleme çalışmaları nasıl gidiyor...

emrahemrah

ustalr peki bizim programimizdki gibi saglikli sonuclar alabilicekmiyiz voxler de inssllh you tube deki gibi kullanimni yaparz

lsenyurt07

voxler çok gelişmiş kullanımı  bir programdır.dataları doğru almanız gerekir yoksa yanılırsınız iyi çalışmalar özelden yazabilirsiniz yardımcı olamaya çalışırım.
yeraltı sonumuz değil geleceğimizdir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious