Gönderen Konu: Delta Pulse 3S  (Okunma sayısı 4766653 defa)

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı çıbıkçı-taramacı

  • Binbaşı
  • ****
  • İleti: 1140
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7960 : 02 Şubat 2016, 00:33:23 »

;)
Cok guzel olmus usta .. eline saglik.. bence 3s artik 3s degil sanki.
Deep delta 3s plus olmus..

Çevrimdışı çıbıkçı-taramacı

  • Binbaşı
  • ****
  • İleti: 1140
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7961 : 02 Şubat 2016, 00:35:49 »
Nanonun 6cm bilezikdeki mesafesi nedir usta  ^-^ ^-^ merak iste :D

Çevrimdışı türkelli

  • Söz Sahibi
  • Yüzbaşı
  • *****
  • İleti: 246
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7962 : 02 Şubat 2016, 00:55:14 »
hüseyin ustam çok güzel olmuş elinize sağlık yalnız değişen sadece ekran değil gibi merakta bırakma ahaliyi

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 8146
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7963 : 02 Şubat 2016, 08:01:54 »
  pardon hocam
  eksik bilgi gitmiş
  cihaz açılmadan 0.45 mA
  giriş tuşuna bastıktan sonraki tüm ölçümlerde  410 mA çekiyor .
  Elimde frekansmetre yok olsaydı birde frekansı bildirseydim iyi olurdu.
  Hocam zaten bobinden ses geliyor  bu ses bobine sinyalin gittiğinin işareti olmaz mı ki tabii bu benim nacizhane görüşüm elektrik mantığı ile     
  bakmak ne kadar doğru olur giden sinyalin kalitesi....vb etkenler var herhalde.
  bu bilgiler ışığında beni yönlendirirseniz  sevinirim.
  İyi geceler dileğimle





Bu durumda sizin sadece menü butonuna bastıktan sonra modül üzerinden ayar yapmanız gerektiği anlaşılıyor.
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 8146
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7964 : 02 Şubat 2016, 08:03:51 »

Thanks for your reply.

1. pin1 (MCLR) = +5V
2. I do not have an oscilloscope. I measure the voltage: pin 13 = +2,24V, pin 14 = +2,26V
3. How can I check PIC?

Regards


Can you change crystal and capacitance of crystal?
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 8146
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7965 : 02 Şubat 2016, 08:08:37 »
Nanonun 6cm bilezikdeki mesafesi nedir usta  ^-^ ^-^ merak iste :D

Nano biraz daha iyi algılıyor.
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 8146
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7966 : 02 Şubat 2016, 08:09:16 »
hüseyin ustam çok güzel olmuş elinize sağlık yalnız değişen sadece ekran değil gibi merakta bırakma ahaliyi

Biraz merak iyidir :)
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı durmaz

  • Söz Sahibi+
  • Yüzbaşı
  • *****
  • İleti: 348
  • Cinsiyet: Bay
  • Bizimkisi bir hobi.
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7967 : 02 Şubat 2016, 09:34:31 »
Usta güzel olmuş eline sağlık.

Çevrimdışı AKZK

  • Onbaşı
  • İleti: 13
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7968 : 02 Şubat 2016, 17:20:11 »
  pardon hocam
  eksik bilgi gitmiş
  cihaz açılmadan 0.45 mA
  giriş tuşuna bastıktan sonraki tüm ölçümlerde  410 mA çekiyor .
  Elimde frekansmetre yok olsaydı birde frekansı bildirseydim iyi olurdu.
  Hocam zaten bobinden ses geliyor  bu ses bobine sinyalin gittiğinin işareti olmaz mı ki tabii bu benim nacizhane görüşüm elektrik mantığı ile     
  bakmak ne kadar doğru olur giden sinyalin kalitesi....vb etkenler var herhalde.
  bu bilgiler ışığında beni yönlendirirseniz  sevinirim.
  İyi geceler dileğimle





Bu durumda sizin sadece menü butonuna bastıktan sonra modül üzerinden ayar yapmanız gerektiği anlaşılıyor.

Hocam yine ben benden size rahat yok , delireceğim sabahtan beri kartı tekrar tekrar kontrol ettim  gözüme güvenmedim büyüteç alıp kontrol ettim kartta problem bulamadım modül trimpotunu ayar yapmaktan neredeyse yalama olacak diye korktum her neyse bir arkadaşdan  frekans
ölçen avometre buldum bazı ölçümler yaptım sizden ricam bu ölçümlere göre beni yönlendirirseniz sevinirim modül mü arızalı krital mı değişecek
olmazsa en son çare cihazı ya size göndereceğim yada demonte kit alıp tekrar yapacağım.
Frekans ölçümleri kartın  bobin ucundan yapılmıştır.Bobin takılı iken sönümleme direncinde , Irfp 460 da ve modülün mofset e yakın olan kesiminde aşırı olmayan ısınma var.


Bobin takılı değil:
Cihaz kapalı      Akım;70~80 mA       Gerilim;12.80 V   Frekans ;0   
Giriş butonu ile cihaz açıldığında;  Akım :100 mA    Gerilim:12.70 V Frekans :0.30 Khz=300 Hz
Bobin takılı:
Cihaz kapalı    Akım: 70~80 mA        Gerilim :12.80 V    Frekans :0
Giriş butonu ile cihaz açıldığında:      Gerilim :12.60 V        Frekans :0.60 Khz=600 hz.

Çevrimdışı sandn

  • Er
  • İleti: 5
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7969 : 02 Şubat 2016, 20:12:44 »
Can you change crystal and capacitance of crystal?


Thanks!
I solder the new crystal and it works.

Regards

Çevrimdışı AKZK

  • Onbaşı
  • İleti: 13
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7970 : 02 Şubat 2016, 22:18:46 »

 
Giriş butonu ile cihaz açıldığında:  Gerilim :12.60V  Akım:440 mA  Frekans:0.60 Khz=600 hz.

30 cm deneme bobini 2.2 ohm 418 mH






Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 8146
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7971 : 03 Şubat 2016, 11:16:28 »
Can you change crystal and capacitance of crystal?


Thanks!
I solder the new crystal and it works.

Regards

Good :)

We are waiting your test videos :)
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 8146
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7972 : 03 Şubat 2016, 11:21:59 »

 
Giriş butonu ile cihaz açıldığında:  Gerilim :12.60V  Akım:440 mA  Frekans:0.60 Khz=600 hz.

30 cm deneme bobini 2.2 ohm 418 mH


Bu yazdıklarınız devrenin işlemci ve bobin sürücü tarafının çalıştığını gösterir. Daha önceden yaptığınız ölçümlerde beslemenin düzgün olduğunu gösteriyordu. Bu aşamada bobin takılı şekilde menü butonuna basarak cihazı açıp moduldeki trimpot ile ayar yaparak sönüm eğrisini ekranda görmeye çalışmanız gerekli. Göremezdeniz osc ile modul çıkışını ölçmelisiniz.
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı AKZK

  • Onbaşı
  • İleti: 13
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7973 : 03 Şubat 2016, 12:04:36 »

 
Giriş butonu ile cihaz açıldığında:  Gerilim :12.60V  Akım:440 mA  Frekans:0.60 Khz=600 hz.

30 cm deneme bobini 2.2 ohm 418 mH


Bu yazdıklarınız devrenin işlemci ve bobin sürücü tarafının çalıştığını gösterir. Daha önceden yaptığınız ölçümlerde beslemenin düzgün olduğunu gösteriyordu. Bu aşamada bobin takılı şekilde menü butonuna basarak cihazı açıp moduldeki trimpot ile ayar yaparak sönüm eğrisini ekranda görmeye çalışmanız gerekli. Göremezdeniz osc ile modul çıkışını ölçmelisiniz.   

Tamam ustam o sekilde ilerlemeye calısayım  eger modül çıkışında problem olursa modül almamiz gerekecek tir sizi yordum teşekkür ederim. 

Çevrimdışı onur600

  • Söz Sahibi
  • General
  • *****
  • İleti: 4063
  • Cinsiyet: Bay
  • ne çektin be...
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7974 : 04 Şubat 2016, 12:21:30 »

;)

Çok hoş bir tasarım olmuş.Mesafede gayet tatmin edici.
Hayırlı olsun...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...


Teknolojiekibi Tokat bayi

Çevrimdışı onur600

  • Söz Sahibi
  • General
  • *****
  • İleti: 4063
  • Cinsiyet: Bay
  • ne çektin be...
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7975 : 04 Şubat 2016, 12:24:09 »

 
Giriş butonu ile cihaz açıldığında:  Gerilim :12.60V  Akım:440 mA  Frekans:0.60 Khz=600 hz.

30 cm deneme bobini 2.2 ohm 418 mH






Bobine seri bir direnç bağlayın 10-20r gibi cihaz muhtemelen açılacaktır...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...


Teknolojiekibi Tokat bayi

Çevrimdışı sandn

  • Er
  • İleti: 5
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7976 : 04 Şubat 2016, 18:27:48 »


Good :)

We are waiting your test videos :)




Hello!
Well, soon shoot a video.


I want to make a frame 1m x 1m. Tell me how many turns you need to wind the cable UTP. What is needed inductance?


Thanks for the help.
Regards.

Çevrimdışı AKZK

  • Onbaşı
  • İleti: 13
  • Cinsiyet: Bay
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7977 : 05 Şubat 2016, 01:52:20 »
   

 
Giriş butonu ile cihaz açıldığında:  Gerilim :12.60V  Akım:440 mA  Frekans:0.60 Khz=600 hz.

30 cm deneme bobini 2.2 ohm 418 mH






Bobine seri bir direnç bağlayın 10-20r gibi cihaz muhtemelen açılacaktır...
.   
  Onur uata ilginize teşekkür ederim malesef yine acılmıyor  artık gerekte kalmadi ben cihazi yedek parcaya ayırdım demonte kit aldim ve yarım günde  montajını sorunsuz  bitirdim ve ilk seferde çalıştı  sadece  mesafe sorunu var 1 Tyi  20 cm görüyor onu çözmem gerekiyor  bu konuda  ne yapsbilirim sizlerin desteğini rica ediyorum.



Çevrimdışı Karadağ

  • Global Moderator
  • General
  • *****
  • İleti: 8146
  • Cinsiyet: Bay
  • R & D ENGINEER
    • TeknolojiEkibi
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7978 : 05 Şubat 2016, 09:29:56 »
   

 
Giriş butonu ile cihaz açıldığında:  Gerilim :12.60V  Akım:440 mA  Frekans:0.60 Khz=600 hz.

30 cm deneme bobini 2.2 ohm 418 mH






Bobine seri bir direnç bağlayın 10-20r gibi cihaz muhtemelen açılacaktır...
.   
  Onur uata ilginize teşekkür ederim malesef yine acılmıyor  artık gerekte kalmadi ben cihazi yedek parcaya ayırdım demonte kit aldim ve yarım günde  montajını sorunsuz  bitirdim ve ilk seferde çalıştı  sadece  mesafe sorunu var 1 Tyi  20 cm görüyor onu çözmem gerekiyor  bu konuda  ne yapsbilirim sizlerin desteğini rica ediyorum.

Demonte kit ile gelen bobini kullanıyorsunuzdur sanırım. Öncelikle güzel bir bobin sarmalısınız. Ardından denerken eşiği olabildiğince düşük tutmalısınız.

Saygılar
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı...

it ürür kervan yürür...

Havlayan kopek ısırmaz 

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Çevrimdışı mustafa öztürk

  • Üsteğmen
  • **
  • İleti: 83
  • www.teknolojiekibi.com
Ynt: Delta Pulse 3S
« Yanıtla #7979 : 06 Şubat 2016, 17:04:54 »
Sn.Karadağğ ustam ,emanetleri cuma günü aldım yerlerine yerleştirdim.Benim daha önceki versiyon 3,2 idi şimdiki versiyon 5 .Simdi  dedektör kapanmıyor,daha önce aküyü şarj edin yaziyordu şimdi bu durum yok.Daha öncekinde PC  Baslanti yoktu .Versiyonu yenile  yaziyor ,zatan  yazilim yeni bunu anlayamadim.Yenide Ayarlar  bölümünde M10   yukariya  ne de aşariya  ayarlanamiyor .Butonlar diğerlerinde iyi çalişiyor yalniz M10 çalişmiyor .Bu durum neden olabilir.Önce yapmis oldugum basliklarin  egrileri  iyi  durumda idi ,baştan eğri çok fena durumda çikti ,sonra  kendiliginden duzeldi.Ayarlardaki M10 neden böyle oldugunu anlayan varsa arkadaşlardan cevap beklerim.Arkadaslara tavsiyem sakin akuyu ters baglamasinlar başa dönülüyor.Teşekkur ederim.Selamlar.