Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Amatör işi Devreler İçin GörSel Kutu Tasarımları Örnekleri Ürün Temin Öneriler

Başlatan teslacoil, 21 Kasım 2012, 05:06:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teslacoil

Bu konuda ilerde paylaşımlar yaparım simdilik su öneride bulanıyım sizlere
istanbul karaköyde menevşe handa bir amcanın dükkanına denk geldim bolca çesit ve ürün gördüm 
esnaflığıyla ürünleriyle hoşuma gitti paylaşmak istedim elindeki ürünlerle orjinal cihazlara taş çıkartıcak
montajlar yapılabilir internet sitesi  linkini veriyorum
profesyonel cihaz tasarımlarını görmek dileğiyle
http://www.etkenelektronik.com.tr/
Linkback: Amatör işi Devreler İçin GörSel Kutu Tasarımları Örnekleri Ürün Temin Öneriler

zerog26

sayin tesla burdaki urunlerin tedarikcisi www.altinkaya.com.tr   bilginize. sizin verdiginiz sitede fiyatlar yazmiyor verdigim linkte adetli alimlarda ne kadar iskonto yapildigida yaziyor saglicakla kalin..

teslacoil

ben biliyorum fakat bilmeyenler vardır eklemeniz iyi oldu teşekkürler
site içnde bu konuda destek verenlerde varsa önerebilirsiniz
önemli olan cihazların verimleri kadar kullanışlı görsel cihazlarıda siteye ekleyip amatörlere ilham vermek
1 cisi ana bayisi ankarada toplu cihaz üretenler için yada oraya yakın olanlar için uygun olur
2 cisi etken onun bayisi ben elden ürün aldığım için dükkana gittiğimde alıp çıkmayı düşünürüm çeşit görmek isterim
selanikteki diğer bayisi olan dükkanlar  diğer ürünler ilede çalıştığından olsa gerek temin konusunda stokları sınırlı ve eksik olduğundan olanla idare ediyordum
ayrıca ben ürün satan amcayı sevdim esnaflığıyla ürünleriyle ilgi alakasıyla verdiği fiyatlarıylada 4x4 dü
alışverişlerde kriterler önemli sadece 1 yönde avandaj dejavantaja dönüşebilir
kolay gelsin herkeze

teslacoil

Yeni düzenleyip bitirdiğim 2 adet DP3 cihazın içi dışı önü arkası bu şekilde belki hoşunuza gider fikir verir bir sonraki uygulamalarınıza
1 tanesi  128x64 ufak ekran diğeri büyük ekran olarak

teslacoil

fotoraf albümü gibi yapıp yapıp ekliyoruz bakan bakana indirmeden bellide iyimi kötü yorum yok başka ekleyenler yok
birazda sizlerden geldin
cihaz ismi hakkında ileri zamanlarda marka olucak o kesinde gözümüz yollarda TE2012 yi bekliyoruz
göz aşinalığı olsun şimdiden :D

theplot1978

Aslinda benim birkac kutu modeli fikrim var su kiltestere makinasini aliyim bi kutuda ben tasarlicam whites modeli ana makina arkada tus takimi ve ekran onde

makedonyalı

tesla kutular güzel olmuş pillerle ağırlıktanda kurtulmuş oluyoruz eline sağlık güzel çalışmalar yapıyorsun bilği paylaşınca güzeldir paylaşmayı bilenlere bilgi kaynaktan akar ama paylaşmayı bilmeyen az buçuk bilgi sahiplerinin elindekide alınır HAK PAYLAŞANLARI SEVER.
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious